Mangalia a obţinut o finanţare de 3,5 milioane de euro pentru modernizarea sistemului de canalizare

0
798

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a avut vineri o întâlnire cu directorii de şcoli, reprezentanţii instituţiilor descentralizate şi ai Primăriilor din vecinătatea municipiului. În cadrul discuţiilor, au fost abordate mai multe probleme stringente cum ar fi autorizarea sanitară a unităţilor de învăţământ, avizarea sanitar-veterinară a unităţilor de alimentaţie din apropierea şcolilor, transportul în comun şi siguranţa cetăţeanului.

Cu această ocazie, edilul oraşului a declarat că Ministerul Dezvoltării a aprobat alocarea sumei de aproximativ 3,5 milioane de euro pentru modernizarea şi extinderea reţelei de canalizare din Mangalia şi staţiuni. “Am început demersurile în acest sens imediat după preluarea mandatului şi iată că acum Mangalia se numără printre cele patru localităţi din ţară care au obţinut o astfel de finanţare guvernamentală”, a declarat primarul.

El a mai spus că în prezent se lucrează la documentaţia pentru obţinerea   finanţării în vederea implementării unui sistem de supraveghere video în municipiu şi staţiuni. “Avem nevoie de monitorizare video pentru reducerea fenomenului infracţional, atât pe durata verii, cât şi în extrasezon”, a menţionat Cristian Radu.

În cadrul discuţiilor, au mai fost abordate probleme precum ecologizarea spaţiilor verzi, colaborarea cu localităţile învecinate pentru reducerea numărului de câini fără stăpân, iluminatul public şi asfaltarea unor străzi.

28 septembrie 2012                                               Biroul de presă

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply