Lucrările de reabilitare a şcolilor din Mangalia, verificate de primarul Cristian Radu

0
749

Comunicat de presă

Primarul Cristian Radu a verificat lucrările de reabilitare la şcolile din Mangalia 

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a efectuat miercuri, 26 septembrie, o vizită la mai multe unităţi de învăţământ din oraş pentru a verifica modul în care au fost realizate lucrările de reabilitare şi distribuirea pachetele cu ghiozdane şi rechizite şcolare, oferite elevilor din clasele I-IV.

Conform unui proiect social al administraţiei publice locale, tuturor celor 1550 de copii din învăţământul primar le-au fost oferite, din partea municipalităţii, ghiozdane şi rechizite şcolare destinate elevilor claselor I-IV. Reprezentanţii Primăriei au spus că în următoarea perioadă vor primi pachete şi elevii din învăţământul gimnazial, proveniţi din familii nevoiaşe.

În discuţia cu directorii şcolilor din Mangalia, primarul localităţii a subliniat necesitatea amenajării unor terenuri de sport moderne, cu suprafeţe sintentice, la fiecare unitate de învăţământ. “Este obligatoriu ca toate şcolile şi liceele din Mangalia să aibă terenuri de sport la standarde europene, iar acest aspect este o prioritate a conducerii Primăriei”, a completat edilul. El a spus că va face demersuri la nivel central pentru construirea unor săli de sport, la unităţile de învăţământ unde se pot realiza asemenea proiecte. Totodată, s-a convenit asupra organizării unor acţiuni de ecologizare, care urmează să fie desfăşurate de Primărie, în parteneriat cu şcolile şi liceele din Mangalia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Primarul Cristian Radu a mai discutat cu directorii de şcoli despre transportul gratuit destinat elevilor şi profesorilor, reducerea abandonului şcolar şi întreţinerea spaţiilor verzi din incinta unităţilor de  învăţământ.

 

26 septembrie 2012                                              Biroul de presă


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply