Consiliul Local Mangalia va decide asupra stingerii datoriilor către Callatis Therm

0
711

farmec.ro
carturesti.ro%20

Guvernul României a alocat Primăriei municipiului Mangalia, prin Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Judeţului Constanţa, suma de 2.543 mii lei din cote defalcate din impozitul pe venit, exclusiv pentru plata obligaţiei către furnizorul de energie termică, se arată într-un comunicat de presă dat publicităţii de Primăria Mangalia.

Potrivit reprezentanţilor administraţiei publice locale, „fondurile guvernamentale au fost distribuite într-un cont din care se vor plăti datoriile către Callatis Therm, în funcţie de hotărârile pe care le vor lua în acest sens Consiliul Local şi conducerea Primăriei Mangalia“.

„Pe de altă parte, primarul Cristian Radu, a declarat că Mangalia se află printre puţinele localităţi din ţară care au obţinut, recent, sprijin guvernamental în vederea modernizării reţelei de apă şi canalizare“, se menţionează în comunicat.

Astfel, Primăria va primi din surse externe aproximativ 3,5 milioane de euro, cu care se vor executa lucrări de modernizare a întregii reţele de apă şi canalizare din oraş şi staţiuni. Proiectul ar putea fi demarat în cursul anului viitor.

Ziua de Constanta, miercuri, 19 sept.2012.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply