Campanie de colectare a deşeurilor electronice şi electrocasnice, la Mangalia

0
660

Comunicat de presă

Campanie de colectare a deşeurilor electronice şi electrocasnice,

la Mangalia

Primăria Municipiului Mangalia şi Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec organizează sâmbătă, 1 septembrie, o campanie de colectare a deşeurilor electronice şi electrocasnice

Acţiunea se va desfăşura între orele 10.00-18.00, prin amenajarea unor puncte de colectare în faţa Casei de Cultură, precum şi în staţiunile Saturn, Venus, Jupiter, Neptun şi Olimp. Potrivit organizatorilor, este cea de-a treia campanie de acest fel organizată în ultimul an în Mangalia, în parteneriat cu Primăria.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Reprezentanţii RoRec au mai spus, în cadrul unei conferinţe de presă, că locuitorii Mangaliei au colectat până acum cele mai mari cantităţi de deşeuri electronice şi electrocasnice, la nivel judeţean.

În cadrul discuţiilor cu responsabilii Compartimentului de mediu din cadrul municipalităţii, s-a pus problema înfiinţării, la Mangalia, a unui centru permanent de colectarea deşeurilor electronice şi electrocasnice.

La acţiunea de sâmbătă, se va organiza şi o tombolă, în cadrul căreia vor fi recompensaţi cu tichete valorice toţi cei care aduc frigidere şi maşini de spălat la punctele de colectare.

Ţinta anuală de colectare a unor asemenea deşeuri este de 4 kg/locuitor al UE. În România, se colectează în prezent undeva sub 2kg/locuitor.

30 august 2012                                                                     Biroul de presa


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply