Primarul Mangaliei, Cristian Radu, convoacă pentru luni, 27 august, orele 13.00, o şedinţă ordinară a Consiliului Local

0
725

farmec.ro
carturesti.ro%20

Comunicat de presă

Primarul Radu Cristian convoacă o nouă întrunire a Consiliului Local Mangalia 

          Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a convocat pentru luni 27 august, orele 13.00, o şedinţă ordinară a Consiliului Local. Pe ordinea de zi se află mai multe proiecte de hotărâre, printre care unul privind reabilitarea pieţei Saturn, situată pe strada Rozelor şi alt proiect vizând amenajarea unui obor pe un teren aparţinând domeniului privat al municipalităţii.

            Pe ordinea de zi se mai află un proiect de hotărâre privind acordarea de facilitaţi pensionarilor, elevilor şi studenţilor pe rutele de transport public în comun aparţinând unităţii administrativ teritoriale Mangalia.

            Un alt proiect se referă la majorarea de la 700 la 800 de lei a limitei cuantumului pensiei, necesar acordării ajutoarelor de urgenţă constând în alimente pentru pensionarii din Mangalia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

            Primarul Cristian Radu mai propune spre dezbatere CL un proiect referitor la majorarea de la 35 de lei la 40 de lei a valorii ajutoarelor de urgenţă acordate persoanelor cu dizabilităţi de gradul I şi II, care au peste 60 de ani şi nu realizează venituri.

            În şedinţa din 27 august se va dezbate şi un proiect privind mandatarea expresă a primarului de a verifica toate contractele încheiate cu autorităţile publice locale, având ca obiect închirierea, concesionarea sau/şi asocierea unor imobile terenuri sau/şi construcţii aparţinând domeniului public sau privat al autorităţii publice locale. În acest sens, se vor lua toate măsurile legale privind prelungirea, modificarea, completarea, vânzarea sau anularea acestor acte juridice, în funcţie de respectarea sau nu a clauzelor contractuale.

            Pe ordinea de zi figurează şi un proiect de hotărâre privind validarea mandatului de consilier a domnului Paul Foleanu.

23 august 2012, Biroul de presă. 


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply