Mangalia – Proiect ingenios

0
778

farmec.ro
carturesti.ro%20

În cadrul programului de reabilitare termică a clădirilor, Primăria Mangalia va construi balcoane la blocurile unde acestea nu sunt prevăzute.

BALCOANE

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a efectuat, zilele trecute, mai multe vizite prin cartierele municipiului, ocazie cu care s-a întâlnit cu preşedinţii asociaţiilor de proprietari, pentru a discuta despre proiectul administraţiei locale privind reabilitarea termică a blocurilor. În cadrul discuţiilor, primarul le-a promis cetăţenilor care locuiesc în blocurile care nu sunt prevăzute cu balcoane că Primăria are prevăzut în bugetul pentru proiectul de izolare termică a imobilelor fondurile necesare pentru amenajarea de balcoane, care să fie construite din materiale uşoare.

„Proiectul de reabilitare termică a clădirilor din Mangalia trebuie să fie ca la carte. Aşadar, pe lângă izolare termică trebuie să construim şi balcoane la blocurile unde acestea nu sunt prevăzute. Procedeul nu este complicat şi nu este costisitor, iar aceste balcoane sunt foarte sigure”, a spus primarul.

IZOLARE TERMICĂ ÎN TOT ORAŞUL

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

 Tot în cadrul discuţiilor cu preşedinţii asociaţiilor de proprietari, edilul Mangaliei i-a mai informat pe cetăţeni că programul de izolare termică a blocurilor din Mangalia va cuprinde tot oraşul. Însă, spune Cristian Radu, în acest an va începe reabilitarea termică la 10 blocuri, lucrări care vor fi realizate cu fonduri primite de la Ministerul Dezvoltării.

„În continuare vom face demersuri pentru ca oraşul nostru să primească mai multe fonduri guvernamentale sau europene, atât pentru reabilitarea blocurilor, dar şi pentru alte proiecte comunitare”, a explicat primarul.

 Tatian IORGA, Telegraf, Vineri, 24 August 2012.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply