Primăria Mangalia a declanşat procedurile de licitaţie pentru proiectul „Callatis Nautical Club”

0
971

farmec.ro
carturesti.ro%20

Conducerea administraţiei locale Mangalia a lansat un anunţ de licitaţie în sistem SEAP prin care doreşte să contracteze servicii de management pentru un proiect important atât pentru locuitorii Mangaliei, cât şi pentru turişti. Astfel, primarul Radu Cristian are în vedere găsirea unei companii care va manageria implementarea şi partea de consultanţă pentru cheltuielile aferente iniţiativei „Callatis Nautical Club”.

Întregul proiect este finanţat prin Programul de Cooperare Transfrontalieră România-Bulgaria 2007-2013, Axa prioritară 3-„Economic and social development”.

Acesta va fi implementat pe o perioadă de 16 luni de la semnarea contractelor de finanţare, adică din februarie. Astfel, în calitate de leader partner, Primăria Mangalia, împreună cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului trebuie să se ocupe de găsirea unei companii care să ofere serviciile menţionate anterior, contra sumei de 251.000 de lei.

Scopul principal al acestui demers îl reprezintă crearea unei legături economice şi sociale în zona transfrontalieră Mangalia-Balchik prin stimularea dezvoltării afacerilor pe segmentul de turism nautic. Prin înfiinţarea Clubului Nautic Callatis vor fi sprijinite firmele ce pot contribui la dezvoltarea segmentului de turism nautic şi implicit la dezvoltarea turismului de litoral. Aceste acţiuni vor contribui la diminuarea divergenţelor economice în regiunea de graniţă vizată, crescând totodată potenţialul de turism nautic al zonei Mangalia-Balchik şi al zonei de coastă Constanţa-Dobrich.

Clubul va fi dotat cu spaţii de găzduire pentru operatorii în turism nautic, săli pentru organizarea de evenimente, spaţii pentru secretariatul comun al firmelor găzduite. Acestea vor fi dotate cu obiectele de mobilier şi toată logistica necesară desfăşurării unei activităţi în condiţii normale. Suplimentar, membrii clubului vor avea acces la o ambarcaţiune de agrement ce va fi elementul reprezentativ al Clubului.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Acesta va avea o capacitate medie şi va fi putea fi utilizată de firmele găzduite sau de firmele care apelează la serviciile Clubului Nautic în două scopuri. Primul face referire la „organizarea unor activităţi cu caracter cognitiv dedicate colaboratorilor sau potenţialilor colaboratori ai firmelor găzduite în Club”. Mai exact este vorba de trasee de vizionare pe rute nautice transfrontaliere organizate de firmele găzduite pentru potenţiali clienţi. De asemenea, Clubul va pune la dispoziţie ambarcaţiunea pentru activităţi comune, inedite, de promovare.

Menţionăm că firmele interesate de licitaţia deschisă îşi pot depune oferta până pe 21 august, ora 10.00.

Alexandra BĂLAN,  Cuget Liber,  Miercuri, 08 August 2012.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply