Consiliul Local Mangalia a aprobat rezilierea contractului cu SC Callatis Therm. “GOLD Mangalia”, în cărţi pentru preluarea răspunderii

0
732

Consiliul Local Mangalia a aprobat, luni, rezilierea unilaterală a contractului de delegare de gestiune încheiat cu societatea de termoficare SC Callatis Therm SA.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Primăriea Mangalia, proiectul de hotărâre a fost iniţiat de primarul Cristian Radu şi a fost adoptat, prin vot secret, de 13 dintre cei 15 consilieri prezenţi, unul fiind împotrivă şi unul abţinându-se de la vot. Conform proiectului de hotărâre, Callatis Therm va continua să asigure serviciul de energie termică, pentru o perioadă maximă de 90 de zile, până la preluarea acestuia de către Consiliul Local Mangalia.

S-a mai aprobat realizarea unei analize privind oportunitatea reorganizării Regiei Autonome de Gospodărire Orăşenească Locativă şi de Drumuri “Gold Mangalia”, în vederea preluării activităţii de producere şi furnizare a agentului termic pentru populaţie.

“În câteva luni va începe sezonul rece şi de aceea trebuie să îndeplinim urgent toate etapele legale pentru ca populaţia să aibă apă caldă şi căldură la un preţ corect. Prin această hotărâre a Consiliului Local s-a făcut un prim pas. Vom prelua punctele termice, iar în octombrie-noiembrie se va realiza alimentarea acestora cu gaz. Până la obţinerea tuturor autorizaţiilor pentru alimentarea cu gaz, vom achiziţiona combustibil lichid uşor la un preţ corect pentru populaţie”, a declarat primarul Cristian Radu.

Locuitorii municipiului Mangalia au suferit toată iarna de frig din cauza neînţelegerilor dintre Primărie şi societatea de termoficare, fiind perioade în care nu au avut deloc căldură sau când aceasta le-a fost furnizată după program, cel mult 12 ore pe zi.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Sursa: OMG (Ştiri) — 06 August 2012.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply