Şedinţă de îndată Plăţi în contul Callatis Therm, pentru furnizarea apei reci

0
662

Blestemul Callatis Therm nu se mai termină pentru locuitorii din Mangalia. Societatea este implicată până şi în furnizarea apei reci, nu doar în livrarea apei calde către populaţie. Ea deţine hidrofoare care funcţionează pe bază de energie electrică şi cu ajutorul cărora se asigură furnizarea apei reci printr-un sistem de alimentare cu apă la blocurile turn din municipiu. Exista riscul ca acele hidrofoare să fie oprite din cauză că „societatea blestemată” a acumulat o factură curentă de 230.000 de lei pe care trebuia să o plătească către Enel.

Primăria Mangalia a intervenit în sprijinul locuitorilor din municipiu şi, în baza datoriei pe care o are faţă de Callatis Therm, a iniţiat un proiect de hotărâre pentru a putea plăti factura, astfel încât oamenii să nu se trezească cu apa rece oprită în plină vară caniculară. Proiectul a fost supus votului aleşilor locali în cadrul unei şedinţe de îndată a CL organizată aseară şi a fost aprobat cu unanimitate de voturi.

Proiectul a fost aprobat cu menţiunea ca banii să fie viraţi direct către Enel, având în vedere că societatea „Callatis Therm” are antecedente în ceea ce priveşte seriozitatea faţă de mangalioţi. „Locuitorii din Mangalia nu trebuie să-şi facă griji pentru că vor avea în continuare apă rece la robinete”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Mangalia, Doru Colgiu.

Mihaela DRAGOMIR, Telegraf, vineri, 27 iulie 2012.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply