Protocolul USL, obligatoriu în administraţiile locale

0
621

USL a decis, ieri, să impună în toate judeţele respectarea protocolului Uniunii pentru rezolvarea anumitor “tensiuni” şi “neînţelegeri” apărute între cele trei partide aliate la constituirea Consiliilor Judeţene şi a Consiliilor Locale. “Toate acţiunile de constituire a Consiliilor Judeţene, a Consiliilor Locale, se vor face cu respectarea strictă, fără excepţie, a condiţiilor stabilite în protocolul USL.

Conducerile celor trei partide sunt decise să impună peste tot, în toate judeţele, în toate consiliile locale, respectarea acestor principii. Chiar dacă există locuri cu tensiuni, cu neînţelegeri, singura unitate de măsură şi singurul set de criterii care poate reglementa rezolvarea acestor chestiuni este protocolul USL. În sensul acesta, decizia noastră este de aplicare strictă a condiţiilor acestui protocol peste tot”, a anunţat liderul PNL, Crin Antonescu, la finalul şedinţei USL.

Decizia USL vine în contextul în care liderul PNL Vrancea, Nini Săpunaru, a cerut ruperea înţelegerii cu PSD şi PC în judeţ, acuzându-i pe partenerii social democraţi că au votat un conservator pentru postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, deşi înţelegerea a fost să fie votat un liberal. (T.I.)

Telegraf online, marti, 26.06.2012.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply