Plangere la Inalta Curte de Casatie si Justitie impotriva BEC si membrilor din sectiile de votare ce au dat declaratii false

0
689

COMUNICAT

În cursul zilei de astăzi, deputatul Zanfir Iorguş a depus, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, o cerere de chemare în judecată a Biroului Electoral Central şi a tuturor celor implicaţi în hotărârea de reluare a alegerilor din 10 iunie.

„Am depus, personal, cererea de chemare în judecată a BEC şi tuturor persoanelor implicate în această acţiune premeditată, absurdă şi total nelegală. Este vorba despre membrii BEC, care au votat această hotărâre ilegală, precum şi pe reprezentanţii din secţiile de votare ai lui Cristian Radu (PNL), cei care au dat declaraţii mincinoase referitoare la neregulile de la vot. Este prima dată în România când se face un astfel de abuz. Este de datoria mea să demonstrez acest abuz şi sunt decis să merg până la CEDO, pentru ca acest precendent periculos, creat astăzi de o majoritate a membrilor BEC, în mod suspect, să nu se mai repete. Am rămas cu un gust amar văzând oameni politici precum Gheorghe Dragomir, liderul PNL Constanţa sau Alina Ştefania Gorghiu, membru BEC, care clamează o altfel de justiţie, ce au lansat un atac dur, brutal, la democraţie. Vorbim despre o situaţie asemănătoare celei din 1946, când comuniştii au început distrugerea democraţiei, iar în România va fi foarte greu ca, după atentate precum cel de la Mangalia, justiţia să mai poată fi credibilă“, a declarat deputatul Zanfir Iorguş.

Editia de Sud, 19 iunie 2012.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply