Mangalia – alegeri reluate. Calendar electoral

0
707

Prefectura Constanţa va trece marţi, 19 iunie, la tipărirea buletinelor de vot pentru scrutinul electoral de la Mangalia de pe 24 iunie, unde cetăţenii sunt rechemaţi la urne pentru a-şi realege primarul şi componenţa Consiliului Local. De asemenea, tot pentru alegerile de la Mangalia, va fi afişat, până pe 20 iunie, câte unui buletin de vot din fiecare categorie, vizat şi anulat de preşedintele biroului electoral de circumscripţie, la sediul Primăriei Mangalia.

În sarcina Primăriei Mangalia mai cade în această săptămână şi comunicarea către Biroul Electoral Judeţean de Circumscripţie a numărului definitiv de alegători pe baza datelor cuprinse în copiile de pe listele electorale permanente, copiile de pe listele electorale complementare şi în lista suplimentară.

De asemenea, pe 21 iunie, la Casa de Cultură din Mangalia, va avea loc un instructaj cu preşedinţii şi locţiitorii birourilor electorale de secţie, împreună cu reprezentanţi din conducerea fiecărei organizaţii locale a competitorilor electorali care participă la alegeri. (T.I.)

Telegraf, Luni, 18 Iunie 2012.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply