Chiru: “Voi fi la Mangalia în ziua alegerilor, pentru că USL fură tot ce poate”

0
729

farmec.ro
carturesti.ro%20
Lui Tusac i-a fost prelungit sejurul la primărie

 Lui Tusac i-a fost prelungit sejurul la primărie

Preşedintele PDL Constanţa, Christian Gigi Chiru, spune că va fi pe data de 24 iunie la Mangalia, acolo unde vor avea loc alegeri cu repetiţie. Voi fi la Mangalia în ziua alegerilor, pentru că USL fură tot ce poate, a declarat Chiru, care a adăugat că va fi alături de candidatul PDL pentru a-l încuraja să câştige primăria.

Prin decizia Biroului Electoral Central de reluare a alegerilor la Mangalia, se demonstrează clar modul în care USL doreşte să guverneze România: încercarea, prin orice mijloace, ca instituţiile statului să se subordoneze uniunii. Cazul Mangaliei ne demonstrează că voinţa cetăţenilor şi votul acestora au fost complet ignorate. În aceste zile, la Mangalia, valorile democraţiei cu care defila USL, au ramas doar de domeniul trecutului. Dorinţa USL-ului de a pune monopol pe România, atât administrativ, cât şi politic şi economic, ne aduce aminte de vremea baronilor PSD, a mai transmis Chiru.

Alegerile desfăşurate în Mangalia în data de 10 iunie au fost contestate, fiind invocată frauda, iar BEC a dispus reluarea scrutinului pentru funcţia de primar şi Consiliul Local, în data de 24 iunie. În aceste condiţii, Claudiu Tusac se poate declara fericitul ales local cu sejur prelungit la primărie, alături de alţi patru colegi din ţară, unde BEC a decis, de asemenea, reluarea alegerilor. În cursul zilei de vineri, Tusac a anunţat că se retrage din cursa pentru încă un mandat de primar, transferând sprijinul PSD către candidatul care se bucura deja de susţinerea PNL.

Alexandra ANTON, Replica, 18 iunie 2012.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply