Chiru: Mangalia se află sub asediul dictaturii USL

0
741

Preşedintele PDL Constanţa, Christian Gigi Chiru susţine, într-un comunicat de presă, că „prin decizia Biroului Electoral Central de reluare a alegerilor la Mangalia, se demonstrează clar modul în care USL doreşte să guverneze România: încercarea, prin orice mijloace, ca instituţiile statului să se subordoneze uniunii”. „Cazul Mangaliei ne demonstrează că voinţa cetăţenilor şi votul acestora au fost complet ignorate.

În aceste zile, la Mangalia, valorile democraţiei cu care defila USL, au rămas doar de domeniul trecutului. Dorinţa USL-ului de a pune monopol pe România, atât administrativ, cât şi politic şi economic, ne aduce aminte de vremea baronilor PSD. Cu alte cuvinte, în anul 2012, USL se întoarce cu faţa către dictatura «baronilor locali».

Consider că Mangalia, în aceste zile, se află sub asediul USL care, prin vocea liderului local, Radu Mazăre, creează premize de atac la democraţie, prin sugrumarea oricărei manifestări a opoziţiei. Din informaţiile noastre, reiese că, pentru câştigarea Mangaliei, au fost mobilizate toate resursele USL, dar şi toată maşinăria de fraudare a alegerilor, folosită de Mazăre la Constanţa, pentru a putea câştiga Cristian Radu. 

Din poziţia de Preşedinte al PDL Constanţa, le transmit cetăţenilor din Mangalia că vom supraveghea la respectarea legii şi vom sancţiona prin mijloace instituţionale orice formă de fraudare a alegerilor. Votul dumneavoastră poate zdrobi maşinăria USL-ului, care plănuieşte transformarea Mangaliei într-un experiment periculos, prin exploatarea gazelor de şist.

Membrii Biroului Permanent Judeţean sunt alături de cetăţenii Mangaliei şi de candidatul Zanfir Iorguş. Prin toate mijloacele noastre, vom monitoriza toate acţiunile şi metodele de intimidare şi de descurajare a susţinătorilor candidatului nostru. Cu această ocazie, îi invit pe toţi membrii şi pe simpatizanţii PDL să apere valorile democraţiei în Mangalia, prin forţa votului. 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

În acelaşi timp, dorim ca membrii BEC să explice care au fost motivele pentru care nu s-a admis solicitarea PDL de reluare a alegerilor la Negru Vodă şi Cogealac, localităţi câştigate de USL”, se mai arată în comunicat.

ziuaconstanta, duminica, 17 Iunie 2012.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply