Cristian Bărhălescu, secretar de stat la Turism

0
1195

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) va avea, din nou, secretar de stat pentru Turism. După ce, în ultimii ani, postul a fost desfiinţat, fosta guvernare considerând că nu este necesar ca autorităţile centrale să se preocupe foarte mult de acest sector, actualul Guvern a decis reînfiinţarea postului.

Şi, pentru că nimeni nu ştie mai multe despre industria turistică din România decât cineva care îşi desfăşoară activitatea în acest sector, săptămâna viitoare, în postul de secretar de stat pentru Turism în MDRT va fi numit preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT) Regiunea Sud-Est, constănţeanul Cristian Bărhălescu.

„Aştept confirmarea de la minister. Mă bucur că au ales pe cineva din interiorul sistemului. După numire, voi discuta cu ministrul Turismului, Eduard Hellvig, pentru a stabili o strategie de promovare a destinaţiilor turistice româneşti în ţară şi în străinătate”, a declarat viitorul secretar de stat.

El a adăugat că doar menţinerea colaborării autorităţilor centrale şi locale cu cei implicaţi direct în industria turistică (asociaţiile de promovare, hotelierii, federaţiile patronale, agenţiile de turism etc.) va duce la dezvoltarea domeniului. Cristian Bărhălescu este proprietarul şi directorul agenţiei Icar Tours şi activează în turism din anii ‘90.

Telegraf, Sambata, 16 Iunie 2012.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply