Zanfir Iorguş: „Tusac şi interlopii din Mangalia pregătesc fraudarea alegerilor“

0
1055

După evenimentele violente care au avut loc în ultimele zile la Mangalia, candidatul PDL la Primăria Mangalia, deputatul Zanfir Iorguş, a declarat, pentru Cuget Liber, că „disperarea lui Claudiu Tusac nu mai are limite”. Democrat-liberalul spune că la Mangalia se pregăteşte o fraudare masivă a alegerilor, pusă la cale de primarul în funcţie împreună cu interlopii din sudul litoralului.

„Instituţiile statului trebuie să se sesizeze şi să fie atente, pentru că Tusac împreună cu interlopii săi, plănuiesc fraudarea alegerilor. Am făcut adrese către Poliţia Mangalia, Poliţia Constanţa, DIICOT şi SRI şi le-am solicitat să ia măsuri împotriva celor care deja s-au pus pe cumpărat voturi. Tusac are o echipă de 12 persoane, toţi interlopi care merg din uşă în uşă şi oferă bani oamenilor pentru a vota cu el. Aceste persoane sunt conduse şi fac parte din sfera de influenţă a unor indivizi precum Marius Ciobanu, Marian Guţă, zis Paşa, şi Florinel Roşcăneanu, zis Piciu. Fac apel către cetăţeni să nu se lase antrenaţi în astfel de acte criminale pentru că acceptarea mitei electorale este pedepsită prin lege. Mai mult de atât, oamenii trebuie să fie conştienţi că promisiunile lui Tusac sunt doar apă de ploaie, este disperat pentru că simte că va pierde alegerile”, a spus Iorguş.

„Tusac dă startul la violenţe în Mangalia“

Cu privire la altercaţie de acum două zile dintre reprezentanţii PDL şi susţinătorii lui Tusac, în urma căreia un poliţist a fost muşcat de mână, iar doi pedelişti au ajuns la spital, Iorguş a menţionat: „Tusac şi gaşca lui de interlopi sunt disperaţi. Au trecut de la stadiul de ameninţări la agresiuni fizice. Altercaţia a început în momentul în care reprezentanţii noştri au încercat să-i împiedice pe cei de la PSD să reamplaseze un banner denigrator la adresa contracandidaţilor lui Tusac. După cum ştiţi, atât BEC Mangalia, cât şi BEJ Constanţa au decis că acel banner este amplasat ilegal şi trebuie dat jos de primar. Nu numai că nu a vrut să-l dea jos, el fiind coborât ulterior de alte persoane, dar a şi recidivat, punându-şi oamenii şi interlopii pe care îi are aproape să agreseze staff-ul de campanie al PDL în momentul în care aceştia s-au opus remontării meshului. În plus, conflictul a avut loc sub privirile reprezentanţilor forţelor de ordine care nu au intervenit pentru a restabili ordinea, deşi mai multe persoane au fost atacate şi lovite cu pumnii şi picioarele de către apropiaţi ai lui Claudiu Tusac. Poliţiştii au folosit spray lacrimogen în mijlocul participanţilor la conflict, iar jandarmii au recurs la forţă, nejustificat şi doar împotriva celor agresaţi. Ziua de ieri (n.r. – miercuri) a reprezentat un exemplu concret că Tusac, care ar trebui să fie responsabil cu desfăşurarea alegerilor în condiţii normale şi legale, nu este în stare de acest lucru. Mai mult de atât, el este cel care dă startul la violenţe, punându-şi interlopii să-i bată pe reprezentanţii PDL şi pe oamenii nevinovaţi din Mangalia”.

PSD Mangalia, varianta pe invers

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Reprezentanţii PSD Mangalia au trimis un comunicat prin intermediul căruia se dezic total de incidentele petrecute miercuri la Mangalia, numindu-i pe reprezentanţii PDL principali vinovaţi pentru cele întâmplate.
„Susţinătorii PDL sunt cei care au agresat şi ultrat jandarmii şi poliţiştii prezenţi pentru a asigura ordinea publică”, spun, printre altele, pesediştii din Mangalia. 

cugetliber, Vineri, 08 Iunie 2012. Autor: Alexandra BĂLAN.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply