Candidatul PDL la Primăria Mangalia, Zanfir Iorguş, sabotat de interlopi la Realitatea TV

0
749

farmec.ro
carturesti.ro%20

Pentru a doua oară în ultimele zile, care pot fi decisive, Zanfir Iorguş a fost… sabotat în momentul unor emisiuni televizate. Candidatul PDL la Primăria Mangalia a avut surpriza să afle că ceea ce a vorbit el în direct, cu patos şi convingere că cetăţenii vor lua aminte, nu s-a văzut pe micile ecrane în Mangalia! Furnizorul de cablu din Mangalia a avut mici probleme fix când Iorguş se afla în platoul postului tv Realitatea TV.

Candidatul PDL susţine însă că micile probleme sunt de fapt rezultatul unor acţiuni intenţionate ale interlopilor din Mangalia, care sunt speriaţi că deputatul va recâştiga primăria.

Protestez public faţă de cele întâmplate, faţă de serviciile furnizorului de cablu din Mangalia, care s-a simţit deranjat de apariţiile mele televizate şi a întrerupt semnalul. Este vorba despre firma de cablu NextGen şi sfătuiesc toţi cetăţenii Mangaliei care s-au simţit lezaţi sau care sunt nemulţumiţi de această firmă să-şi rezilieze contractele cu ea!

Sunt convins că în perioada următoare mii de oameni vor renunţa la serviciile celor de la NextGen şi îi asigur pe cetăţenii Mangaliei că, de pe data de 11 iunie, nu voi mai permite nici unei societăţi, fie ea de cablu, sau care oferă alte servicii, să se comporte abuziv sau să fie dirijată de interlopi, a declarat Iorguş. Sunt revoltat pentru că interlopii din Mangalia au pus presiune pe firma de cablu. Nu se poate ca în 2012 interlopii să intervină la o firmă de cablu şi să comande întreruperea difuzării unei emisiuni, a spus deputatul.

Alexandra ANTON, Replica, 8 iunie 2012.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply