Asaltul final (Mangalia.Tv)

0
720

Au mai rămas 3 candidaţi la primăria Mangalia care au şanse reale, în sondaje, cel puţin: actualul primar Tusac Mihai Claudiu, fostul primar Iorguş Zanfir şi Cristian Radu. Restul au procente foarte puţine sau sunt doar “candidaţi-momeală”, pentru a rupe din voturi.

Iorguş Zanfir şi Tusac Mihai Claudiu au ales să dea bătălia în stradă, după cum s-a văzut, ei fiind convinşi că au cateva procente în plus şi, fiecare se vedea pe primul loc. Nu au făcut decât să arate ce vor face în următorii patru ani dacă ar primi un alt mandat de primar. Cum s-au comportat în stradă, aşa ar fi fost un eventual mandat de 4 ani, cu ilegalităţi, interlopi, scandal.

Al treilea candidat a ales calea de a lupta în cuvinte şi a avut de câştigat, trecând pe primul loc în toate sondajele, ce-i drept, cu puţine procente în faţă. Astfel, avem pe primul loc “Legalistul”, apoi din urmă, cu armele ascuţite, pe Tusac, zis “Comunistul” şi pe Iorguş Zanfir, zis “Naşul”.

Evident că, în faţa acestor variante, după 12 ani de conducere a “Naşului” Iorguş, care a procedat ca în celebrul film italian “Caracatiţa”, lăsând Mangalia fără pădurea Comorova, fără parcul din curtea spitalului, vânzând tot ce se putea vinde la preţuri de nimic şi îndatorând Mangalia pe mai mulţi ani, cel care l-a adus pe finul Tusac, zis “Comunistul” să-i preia afacerile încă patru ani, căci ei nu au venit să conducă oraşul, au venit doar să facă afaceri şi am văzut cum au prosperat în toţi aceşti ani.

În faţa dovezilor, în faţa comportamentelor evidente, se pare că populaţia va alege “Legalistul”, în persoana lui Cristian Radu, care rămâne să ne arate până la sfârşitul anului o schimbare cât de mică, să dea proba iernii 2012, să deschidă uşile primăriei pentru nevoile populaţiei, să facă pace în Consiliul Local, să ne aducă spre normalitate.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Sursa: Mangalia TV, 8 iunie 2012.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply