Se tipăresc buletinele de vot pentru referendumul de la Mangalia

0
653

Buletinele de vot pentru referendumul de la Mangalia vor fi tipărite începând de astăzi, 7 iunie 2012. Reprezentanţii Direcţiei Judeţene de Statistică (D.J.S.) din Constanţa spun că, până în prezent, au fost tipărite toate cele patru tipuri de buletine de vot pentru întregul judeţ Constanţa, dar pentru referendumul de la Mangalia încă nu s-au dat avizele.

Tipărirea buletinelor pentru alegătorii din Mangalia nu s-a efectuat până acum întrucât Prefectura a atacat în contencios-administrativ toate hotărârile adoptate de către Consiliul Local Mangalia în şedinţa din 27 aprilie a.c., printre care şi cea a organizării referendumului privind anularea contractului pe care Primăria l-a încheiat cu Callatis Therm, firma ce furnizează agent termic în municipiu. Ieri, 6 iunie, instanţa a decis ca referendumul de la Mangalia să aibă loc, după ce Prefectura şi-a retras plângerea.

Reprezentanţii administraţiei locale din Mangalia urmează să prezinte toate documentele necesare la B.E.J. pentru demararea procedurii de tipărire a voturilor pentru cele 33.568 de persoane cu drept de vot din municipiu.

Marieta IORGA, observator, Joi, 7 iunie 2012.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply