Prof. Adrian Vărgatu a fost înlocuit de la şefia Colegiului Economic cu soţia lui Marius Ciobănel

0
1758

farmec.ro
carturesti.ro%20

Dorinţa primarului Claudiu Tusac de a-i vedea schimbaţi din funcţie pe directorii instalaţi de PDL, s-a îndeplinit. Aşa se face că locul directoarei Camelia Boboc de la Grupul Şcolar Industrial „Ion Bănescu” a fost luat de prof. Rodica Pricopie, soţia navalistului Eugen Pricopie, susţinător al echipei PSD Mangalia.

Cel care a căzut într-o capcană de proporţii, pe care, însă ar fi trebuit s-o intuiască, dacă nu ar fi fost atât de orbit de păstrarea scaunului de director este prof. Adrian Vărgatu. Începând de joi dimineaţă, acesta nu se mai află la conducerea Colegiului Economic Mangalia, în locului lui fiind numită directoare Simona Ciobănel, soţia apropiatului lui Tusac, Marius Ciobănel.

După cum se ştie, prof. Adrian Vărgatu a părăsit echipa PDL cu câteva zile înainte de depunerea listei cu candidaţi pentru Consiliul Local Mangalia, chiar dacă ocupa un loc eligibil la care mulţi ar fi râvnit.

Fostul director al Colegiului Economic Mangalia a trădat echipa PDL, părăsind-o într-un moment crucial şi fără să-şi anunţe intenţia de susţinere a taberei galbene. Nu în ultimul rând, prof. Nurdan Amza, ce se afla la conducerea Şcolii nr. 1 Mangalia, a fost înlocuită cu prof. Florin Pădureanu, cel care a mai coordonat, în trecut, această unitate de învăţământ.

Pe lista celor care au fost eliberaţi din funcţie se mai afla si directoarea Liceului Teoretic „Callatis”, locul acesteia fiind luat de consilierul personal al lui Tusac, Lucian Faliboga.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

http://www.editiadesud.ro/?p=3480,  iunie, 2012.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply