Iorguş face apel către locuitorii Mangaliei să vină la vot: “Ajunge că în 4 ani de zile Tusac şi echipa de interlopi ne-au falimentat oraşul şi l-au vândut grupurilor de interese”

0
686

Cele mai ample caravane electorale de susţinere a unei candidaturi la primăria Mangalia, din această campanie electorală, au fost organizate la sfârşitul săptămânii trecute, pentru deputatul Zanfir Iorguş. Prima dintre acestea s-a desfăşurat sâmbătă, pe parcursul a două ore. Zanfir Iorguş şi echipa sa de viitori consilieri au parcurs un traseu ce a cuprins străzile 1 Decembrie 1918, Ştefan cel Mare, strada Rozelor, strada Ion Creangă, Şoseaua Constanţei, strada Portului, Sirenei şi Negru-Vodă.

Circa 1.200 de susţinători ai deputatului Iorguş, din PDL, UNPR şi PNŢCD, dar şi foarte mulţi simpatizanţi ai acestor formaţiuni, au străbătut, la pas, aceste zone ale oraşului, timp în care s-a discutat cu cetăţenii despre problemele reale ale acestora. A doua zi, duminică, caravana a reuşit să adune un număr record de participanţi: circa 2.000.

Caravana PDL a avut alături, şi de data aceasta, cele două partide ce au semnat alianţa de susţinere la primărie a deputatului Zanfir Iorguş: UNPR, reprezentată de preşedintele filialei judeţene, George Lipoveanu, de candidaţii la Consiliul Local şi de foarte mulţi membri şi simpatizanţi ai formaţiunii şi PNŢCD, în fruntea căror membri s-a aflat Cătălin Ciupercă, preşedintele filialei Mangalia. Cele două marşuri ale membrilor celor trei partide aliate au fost întâmpinate cu entuziasm de localnici, aceştia solicitându-i lui Zanfir Iorguş să readucă starea de normalitate în Mangalia, începând cu rezolvarea problemei căldurii, a transparenţei administraţiei publice, a construcţiei de locuinţe pentru tineri şi terminând cu curăţenia din cartiere.

Mesajul lui Iorguş

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Candidatul PDL la Primăria Mangalia, Zanfir Iorguş, mulţumeşte simpatizanţilor care s-au alăturat caravanelor şi le reaminteşte cât de important este să se prezinte la vot în data de 10 iunie: Oamenii să vină la vot pentru că Tusac şi echipa lui pregătesc o fraudă electorală. Tusac şi-a numit preşedinţi şi vicepreşedinţi în secţiile de votare numai de la el. În afara secţiilor de votare se pregătesc alte ilegalităţi, şi anume liste pentru a cumpăra voturi, lucruri pe care le pune la cale atât Tusac, cât şi candidatul aşa-zis independent. Este grav că, pe ultima sută de metri, au început să folosească şi elevii. Vom reacţiona dur faţă de acest tip de acţiuni şi le cer să nu implice elevii, întrucât există riscul să iasă scandal. Le mai reamintesc oamenilor că nu doar cei care dau mită fac puşcărie, dar şi cei care iau, mai spune Iorguş. Ajunge că în 4 ani de zile Tusac şi echipa de interlopi ne-au falimentat oraşul şi l-au vândut grupurilor de interese de la Constanţa, mai transmite Iorguş mangalioţilor.

Rocsana CRISTEA, replicaonline, marti, 5 iunie 2012.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply