Pasarela din Mamaia a fost inaugurată. Radu Mazăre, apariţie spectaculoasă la festivitate – GALERIE FOTO

0
868

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a inaugurat, luni, pasarela din Mamaia, venind direct de pe mare la bordul unei şalupe, însoţit de mai multe tinere, cu acest prilej fiind făcută şi prima cursă de agrement către portul turistic Tomis, zeci de oameni înghesuindu-se pentru loc pe vaporaş.

După ce şi-a făcut o apariţie spectaculoasă la bordul unei şalupe şi fiind însoţit de mai multe tinere, primarul Constanţei, Radu mazăre, s-a urcat apoi pe pasarelă şi a spus zecilor de persoane prezente că în această săptămână plimbările cu vaporaşul sunt gratuite, după care costul unei călătorii va fi de 35 de lei.

“În această săptămână vor fi plimbări gratuite pentru constănţeni, fiindcă nu sunt atât de mulţi turişti şi proprietarul vaporaşului a oferit pentru constănţeni aceste plimbări gratuite. Probabil vor fi şase – şapte curse pe zi de aici din Mamaia până în portul Tomis şi retur. Vor fi mai multe pasagere de acest gen plus alte veliere din portul Tomis care vor veni să ofere aceste plimbări. (…)

Preţul unei curse care va dura o oră va fi de 35 de lei. Pe pasager, turiştii găsesc atât bar, cât şi restaurant, dar şi o formaţie de muzică unde vor asculta cu predilecţie muzică grecească. Vaporaşul poate fi închiriat pentru petreceri private, atât pe timpul zilei, cât şi pe timpul nopţii”, a afirmat Radu Mazăre.

El a spus că intenţionează realizarea altor două pasarele de acest gen în staţiunea Mamaia, dar acestea trebuie realizate pe tot litoralul românesc.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Articolul integral şi galeria foto, pe Mediafax, luni, 4 iunie 2012.

Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply