Primarul Mangaliei încearcă nervii şefului CJC

0
682
Tusac adoră să se bage-n seamă: l-a pârât lui Nicuşor Constantinescu pe şeful Poliţiei Mangalia

Tusac adoră să se bage-n seamă: l-a pârât lui Nicuşor Constantinescu pe şeful Poliţiei Mangalia

Mihai Claudiu Tusac, pârâcioasa mică de la Primăria Mangalia, s-a plâns, din nou, preşedintelui CJC, Nicuşor Constantinescu, de data asta de faptul că nu se înţelege cu şeful Poliţiei Mangalia, comisarul-şef Nicolae Pescaru. Săptămâna trecută, Tusac s-a adresat lui Constantinescu, plângând şi sughiţând, spunând, printre altele, că de la preluarea mandatului de primar nu a reuşit să aibă o colaborare bună cu Poliţia Mangalia, din cauza şefului acesteia, care a făcut abuz de funcţie şi nu a vrut să colaboreze cu administraţia locală.

În mai multe rânduri am solicitat sprijinul Poliţiei Municipiului Mangalia, însă, comandantul acesteia, comisarul-şef Nicolae Pescaru, în loc să colaboreze cu autoritatea publică locală, a preferat să răspundă doar comenzilor politice adresate de PDL, încurajând ilegalităţile, susţine Tusac. Astfel, el a solicitat ca CJC să-şi întindă antenele în vederea efectuării unui control la Poliţia Mangalia şi, eventual, pentru luarea unor măsuri în privinţa lui Pescaru. Despre reclamaţia primarului, Nicolae Pescaru s-a arătat puţin amuzat, însă a declarat că îl înţelege, mai ales că este campanie electorală.

Pescaru: Eu nu m-am îmbogăţit, nu mi-am luat nici fabrică de asfalt, aşa cum şi-a luat Tusac.

Eu nu răspund la nici o comandă politică. Eu răspund doar legii. Mi-au făcut sute de reclamaţii, începând din 2009. Sunt de 14 ani la comanda Poliţiei Mangalia, post ocupat prin concurs, iar prin administraţia publică au trecut mai multe partide. Am fost reclamat inclusiv de PDL. Cum să răspund la comenzi politice? Eu nu m-am îmbogăţit, nu mi-am luat nici fabrică de asfalt, aşa cum şi-a luat Tusac. Pe de altă parte, la ultima discuţie cu el, vinerea trecută, i-am zis că trebuie respectată legea, iar el mi-a zis că el este legea în oraşul ăsta. Nu vreau să intru în polemică cu el, îl înţeleg, doar e campanie electorală, ne-a declarat Pescaru.

Nu se ştie dacă îl va băga cineva în seamă, mai ales că este o reclamaţie făcută de-a-n proasta, adresată cui nu trebuie, însă îi sugerăm pârâcioasei ca data viitoare să se adreseze direct preşedintelui USA. Mai amintim, în acest context, şi reclamaţia făcută de Tusac şi în luna martie a acestui an, adresată tot lui Nicuşor Constantinescu, la acea dată primarul Mangaliei povestind cum a pătimit el când liberalii nu l-au lăsat să intre în localurile unde femeile petreceau, fiindu-i astfel îngrădit dreptul de a oferi flori.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Daniel ALBU, Replica, 17 mai 2012.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply