Tusac le raspunde celor care il acuza ca boicoteaza campania electorala a contracandidatilor

0
638

 

Departamentul mass-media al Primariei Mangalia a transmis astazi un comunicat in care este exprimata pozitia primarului Claudiu Tusac fata de acuzatiile care i se aduc de catre contracandidatii sai.

“Referitor la informațiile apărute în media în ultimele zile referitor la blocarea campaniei electorale a unor candidați la Primăria Mangalia de către administrația locală sau simpatizanți PSD, actualul primar Mihai Claudiu Tusac dorește să clarifice situația:

Am încercat să ignor unele articole răuvoitoare, dar deja se întrece măsura. Fac precizarea că Primăria Municipiului Mangalia și eu, în calitate de primar în funcție, nu am blocat niciun eveniment electoral. Toți candidații care au organizat acțiuni legate de lansarea în campanie electorală le-au și desfășurat.

Referitor la evenimentul de pe 12 mai, organizatorii au solicitat prea târziu avizele necesare, fapt demonstrat și de un răspuns scris primit în acest sens de la Poliția Mangalia (document atașat). Nu înțeleg de ce eu pot fi singurul vinovat, sunt 11 contracandidați în cursă, ar putea fi PDL-ul sau oricare alt partid. De ce tocmai eu l-aș bloca pe un anume candidat independent cotat destul de jos în sondaje?! Să înțeleg că-i este frică de mine, altfel de ce eu aș fi sursa tuturor relelor care i se întâmplă acestuia?! Alții nu au probleme, se ocupă de campanie normal, numai dumnealui are ceva cu persoana mea, îl deranjez cumva și nu știu cu ce!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Toți contracandidații care au depus documentațiile necesare desfășurării unor evenimente la timp au primit răspunsurile necesare. Dacă la Garda financiară așa se proceda, îl rog pe stimabilul contracandidat să-și revizuiască atitudinea și să respecte legea.

Eu cred într-o campanie liniștită, normală, în care fiecare să aibă dreptul la exprimare. Nu am timp de astfel de șicane, am un program administrativ foarte încărcat și îmi rezerv cea mai mare parte a timpului care-mi rămâne discuțiilor cu cetățenii. Nu-mi permit să mă pierd în amănunte mărunte de genul celor reclamate de contracandidați!

Fac apel către candidați să respecte legea privind desfășurarea evenimentelor publice în campania electorală, să își depună la timp solicitările pentru avize. Să ne purtăm normal și fiecare să câștige votul cetățenilor pe baza realizărilor și a proiectelor discutate.”

observator.ro, miercuri, 16 mai 2012.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply