Tusac a fost umilit în ultimul hal: a fost dat afară din Liceul Economic

0
801

farmec.ro
carturesti.ro%20
Împiedicat să încalce legea, primarul Mangaliei nu recunoaşte nimic!

Tusac a fost umilit în ultimul hal: a fost dat afară din Liceul Economic

Campania electorală încinge spiritele la Mangalia. Unul dintre subiectele care a pus paie pe foc a fost înregistrat chiar în ziua de luni, 14 mai, şi face parte din lungul serial al acţiunilor de promovare: Tusac – Primărie.

Potrivit surselor noastre, se pare că actualul edil al Mangaliei, Claudiu Tusac, aflat în cursa alegerilor pentru încă un mandat, ar fi făcut o vizită neautorizată la Liceul Economic din oraşul în cauză, cu scopul de a-şi promova intenţiile şi planurile, cuprinse în actuala campanie electorală, moment în care, la apariţia directorului unităţii de învăţământ, Adrian Vărgatu, situaţia a degenerat într-un scandal monstru.

Tusac s-a apucat de campanie electorală prin liceu. A intrat fără aprobarea mea, dar am fost anunţat, am venit de acasă şi l-am poftit afară, moment în care m-a ameninţat că voi zbura din învăţământ. Chiar şi aşa, i-am spus că plec unde vrea el, l-am dat afară şi am dat ordin gardienilor ca a doua oară să nu mai calce la mine în şcoală. A intrat el cu consilierul lui, Lucian Faliboga, care este şi profesor de matematică în liceu, intimidându-mi paza, a declarat, pentru Replica, Adrian Vărgatu, directorul Liceului Economic Mangalia.

Potrivit acestuia, incidentul s-ar fi produs luni, pe la orele 15.45, moment în care atât Claudiu Tusac, cât şi consilierul acestuia, Lucian Faliboga, au intrat în cancelaria liceului unde au ţinut profesorii preţ de aproximativ 15 minute cu scopul de a le vorbi despre căldură şi soluţii.

Profesorii mei trebuiau să fie la ore. Tusac i-a ţinut acolo în timpul orelor de curs. I-am sistat şedinţa, i-am spus că este în ilegalitate. În situaţia dată se prevalează de faptul că este primar, este doar candidat la primărie, alături de ceilalţi şi nu poate să fure startul, să vină să vorbească despre căldură când statul plăteşte elevilor mei ore de instruire. El când vrea să fie primar este primar, când nu mai are chef îşi schimbă hainele cu cele de candidat. Nu merge şi una şi alta, a mai spus Adrian Vărgatu.

Privind situaţia din punctul opus, edilul Mangaliei susţine că totul nu este decât o fabulaţie a glumeţului Adrian Vărgatu. Nu este adevărat. M-am oprit puţin, am intrat în liceu să vorbesc strict despre problemele din învăţământ, despre vacanţe şi bacalaureat. Nu s-a făcut campanie şi nu m-a dat nimeni afară. Cum să dea afară un primar dintr-o instituţie de învăţământ? Să fim serioşi. E obligaţia mea să vizitez cât mai des instituţiile de învăţământ, să văd ce probleme au.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Domnul Vărgatu este mai glumeţ aşa, a trecut dintr-un partid în altul, este om politic foarte important. Era până acum în PDL, acum e în PNL, nici el nu mai ştie. El face politica în şcoală, nu eu. Nu am timp să fac politică. 70% din timpul meu mi-l aloc funcţionării primăriei şi 30%, în timpul liber, mai vorbesc cu oamenii pentru a face o campanie pozitivă, nicidecum negativă. Nu mă ocup de alte prostii, cum se plâng unii că le tai afişele. Ei îşi fac singuri pentru a-i băga cineva în seamă. Eu îmi văd de treaba mea, a conchis Claudiu Tusac.

Liliana CHIRU, Replica, 15 mai 2012.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply