Referendumul de la Mangalia privind rezilierea contractului cu Callatis Therm, la mâna Prefecturii

0
676

Dacă săptămâna viitoare nu are loc numirea unui nou prefect la Constanţa, iar subprefectul Aidun Curt-Mola rămâne la conducerea instituţiei, atunci Claudiu Tusac se poate trezi că planul lui de a organiza un referendum pe tema Callatis Therm este atacat în contencios. Zilele trecute, consilierii din Mangalia au aprobat un proiect de hotărâre privind organizarea unui referendum odată cu alegerile locale privind rezilierea contractului cu firma de termoficare Callatis Therm.

Proiectul a ajuns şi în atenţia Prefecturii Constanţa, subprefectul Aidun Curt-Mola declarând că are corespondenţă în acest moment cu Biroul Electoral de Circumscripţie nr.14, pentru a se lămuri cu privire la legalitatea hotărârii adoptate la Mangalia.

De la Biroul Electoral mi-au sesizat că sunt amănunte care nu au fost prinse în hotărâre, amănunte tehnico-organizatorice, ca de exemplu numărul de alegători din Mangalia sau licitaţia pentru tipărirea buletinelor de vot, a declarat Aidun-Curt Mola.

Acesta a spus că nu doreşte să se arunce cu capul înainte şi să atace în contencios hotărârea până când nu are toate elementele. Reprezentantul guvernului în teritoriu urmează să aibă o discuţie pe tema referendumului şi cu Claudiu Tusac. Pe de altă parte, referitor la acest referendum, pedeliştii şi liberalii au precizat că este doar o acţiune de imagine a primarului Tusac, care speculează în scop electoral problema generată de Callatis Therm astă-iarnă.

Alexandra ANTON, Replica, 5 mai 2012.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply