Ce surprize a pregătit Sanatoriul Balnear Mangalia pacienţilor săi

0
833

Oaspeţii Sanatoriului  Balnear şi de Recuperare din Mangalia dispun, pe lângă tratamentele pentru relaxare, şi de posibilitatea de a avea un meniu creat de specialişti în nutriţie, astfel încât sejurul acestora pe litoral să fie mai profilactic ca niciodată.

Începând cu noul sezon estival, pacienţii care vor trece pragul Sanatoriului Balnear şi de Recuperare din Mangalia vor beneficia şi se vor bucura la maximum de tratamentele speciale puse la dispoziţie de echipe medicale profesioniste, cât şi posibilitatea de a întreţine un regim alimentar sănătos.

„Vom începe implementarea unui sistem de terapie nutriţională. Încercăm să oferim pacienţilor noştri educaţia şi regimurile alimentare susţinute de medicii nutriţionişti, pe fiecare afecţiune în parte. Sunt pacienţi cu afecţiuni deosebite, nu numai reumatismale, neurologice sau ortopedice. Din această cauză, pacientul trebuie să ştie cum, prin nutriţie, poate să se alimenteze corect. De asemenea, putem oferi, la solicitare, şi un meniu alimentar dorit de pacient, cu condiţia ca acesta să fie indicat şi de nutriţionist.
Vom avea şi meniuri cu alimentaţie ecologică; în acest fel, încercăm să ne adresăm tuturor categoriilor de pacienţi şi încercăm să facem ceva benefic pentru sănătatea lor”, susţine managerul Sanatoriului, dr. Laura Maria Condur.

Servicii de lux la SPA
Pentru cei care doresc o pauză de la rutina zilnică sau pur şi simplu simt nevoia de relaxare, Sanatoriul Balnear Mangalia oferă servicii de SPA, adică balneo-terapie, în care sunt incluse nu-meroase proceduri de tratamente benefice sănătăţii.

Dr.Laura Maria Condur explică: „Avem compartiment de SPA – wellness, deschis anul trecut, de Ziua Mondială a Sănătăţii. Pe acest sector, oferim o gamă largă de proceduri. În afară de masajele cu uleiuri aromate, masajele cu pietre vulcanice, acupunctura, presopunctura sau ozonoterapia, pacienţii au la dispoziţie o cameră specială de relaxare cu o ambianţă deosebită şi o muzică adecvată unde se pot destinde, în acelaşi timp, delectându-se asupra unor imagini deosebite”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Oferte pentru extrasezon
Timpul trece, sezonul estival se apropie, însă, dacă doriţi să beneficiaţi de terapiile şi tratamentele Sanatoriului de la Mangalia mai devreme, nu trebuie să aşteptaţi până la vară, pentru că există oferte şi în momentul de faţă.

„În această perioadă şi până la începerea sezonului, avem oferte speciale atât pentru sistemul de internare al spitalului şi al sanatoriului, cât şi pentru ambulatoriu. În ceea ce priveşte ambulatoriul, oferta conţine un pachet pentru trei proceduri pe zi, timp de zece zile, în care sunt cuprinse tratamente în bazin cu sulf şi kinetoterapie, cu o consultanţă medicală inclusă. Oferta este valabilă pentru locuitorii oraşului Mangalia şi pentru persoanele din localităţile limitrofe ale judeţului Constanţa. Începând cu 2 aprilie, pentru cei care doresc şi cazare, pe partea de sanatoriu avem o ofertă în care este inclusă masa, în regim de spital, cazarea şi trei proceduri pe zi”, afirmă managerul dr. Laura Maria Condur.

Andrei ALDEA

Joi, 12 Aprilie 2012, Cuget Liber Online.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply