„Şi eu colectez separat uleiul vegetal uzat” continuă la Mare Nostrum!

    0
    707

    Campania „Şi eu colectez separat uleiul vegetal uzat” continuă într-o nouă formulă, astfel că pentru fiecare 5 l de ulei vegetal uzat predaţi la Mare Nostrum, persoanele fizice vor primi în schimb 1 litru de ulei de floarea soarelui.

    Campania, începută încă din anul 2009, s-a bucurat de un real succes. Pe lângă unităţile de învăţământ care au răspuns provocării noastre, un număr considerabil de persoane fizice şi-au făcut un obicei din a preda uleiul uzat vegetal către Mare Nostrum.

    „Ne dorim ca prin acest proiect să diminuăm considerabil cantitatea de ulei vegetal uzat care ajunge în apă sau în sol şi să permanentizăm acţiunile de conştientizare, motivare şi recompensare a tuturor persoanelor care doresc să realizeze o schimbare benefică din punct de vedere ecologic, în privinţa colectării uleiului vegetal uzat”, a declarat MIHAELA CÂNDEA, Director Executiv Mare Nostrum.

    Din anul 2012, printr-un parteneriat cu S.C. STOEHR MINERAL & VEGETAL OIL S.R.L, Mare Nostrum oferă tuturor persoanelor care predau 5 litri de ulei uzat vegetal, 1 litru de ulei de floarea soarelui îmbuteliat. Cei care vor preda sub 5 litri, vor primi un bon reprezentând cantitatea de ulei adusă. Când bonurile însumează 5 litri, vor putea fi schimbate pentru un litru de ulei tocmai bun pentru gătit!

    Colectările de ulei vegetal uzat se vor face la sediul Mare Nostrum, Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 3, bl.F17, sc.A, ap.3, Constanţa. Avem program de luni până vineri, între orele 09:00-17:00.

    Publicitate https://www.mangalianews.ro/

    Uleiul vegetal uzat colectat de către Mare Nostrum, va fi predat firmei care este specializată în colectarea şi gestionarea acestui deşeu, în vederea prelucrării şi transformării lui în biodiesel. La finalul anului, Mare Nostrum va contabiliza atât cantitatea de ulei uzat colectată, cât şi cantitatea de biodiesel produsă prin prelucrarea acesteia.

    Wednesday, 14 March 2012, marenostrum.ro/ 

    Pe cand, un centru de colectare si la Mangalia ??


    piese-auto-mangalia.ro

    lensa.ro


    Leave a Reply