Mangalia: Refacerea trotuarelor, prioritară pentru primarul Tusac

0
802

farmec.ro
carturesti.ro%20

Refacerea trotuarelor, prioritară pentru primarul Tusac

TROTUARE MODERNIZATE Odată cu revenirea primarului Mangaliei, Claudiu Tusac, la cârma administraţiei locale au fost reluate mai multe proiecte abandonate de viceprimarii care au asigurat interimatul pe perioada cât Tusac a lipsit din Primărie. Unul dintre proiectele pe care Tusac le-a reluat este cel privind reabilitarea tuturor trotuarelor din municipiu.

Potrivit primarului, până acum a fost finalizată reabilitarea bulevardului 1 Decembrie 1918, iar în prezent se lucrează la nivelul trotuarelor din zona centrală a oraşului – şoseaua Constanţei şi strada Ştefan Cel Mare. Conform proiectului, se refac trotuarele pe o suprafaţă de aprox.15.000 de metri pătraţi, lucrări care vor fi finalizate în aproximativ doi ani.

„Se lucrează intens în zona centrală a oraşului, pentru a asigura trotuare la standarde normale de circulaţie pietonală. S-a intervenit în zonele în care au fost semnalate cele mai mari probleme de către de cetăţeni. Trotuarele aveau grad mare de degradare, cu crăpături, gropi şi denivelări mari, iar sesizările numeroase primite de la cetăţeni au orientat eforturile Primăriei spre aceste zone intens circulate”, a spus primarul.

Tatian IORGA, telegrafonline.ro, Miercuri, 14 Martie 2012


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply