Palaz şi Vrabie îl atenţionează pe Nicuşor Constantinescu: “Vor pleca şi alţi primari din PSD”

0
1006

Se pare că tot mai mulţi primari PSD se plâng de tratamentul dictatorial aplicat de preşedintele CJC, Nicuşor Constantinescu, la nivelul partidului. Unul dintre aceştia este şeful administraţiei locale Peştera, Valentin Vrabie, care afirmă că, în cel mai scurt timp, rândurile PSD se vor cerne, iar mulţi dintre primarii care s-au săturat de Nicuşor vor da cărţile pe faţă şi vor vorbi despre tratamentul la care au fost supuşi în ultimii ani.

„Nicuşor nu s-a trezit încă din intersecţia de la Capitol“

Vrabie afirmă că, în următoarele două săptămâni, în Partidul Social Democrat se va face selecţia între oamenii de valoare şi slugarnicii lui Nicuşor. Rugat să comenteze declaraţiile primarului Nicolae Matei, care în urmă cu două zile anunţa că există posibilitatea de a plecat din PSD din cauza lui Nicuşor, Vrabie a replicat: „Nicolae Matei nu se înţelege cu Nicuşor din aceleaşi motive ca şi mine. În primul rând, nu acceptăm să fim slugarnici şi să-l «pupăm în fund» pe Nicuşor Constantinescu. Cu siguranţă există şi alţi primari în această situaţie şi vă spun că în maximum două-trei săptămâni se va face selecţia în PSD Constanţa între primarii care s-au săturat de el şi cei care nu ştiu cum să mai facă să-i ridice osanalele. Un alt motiv pentru care nu mă înţeleg cu el este faptul că de fiecare dată îmi reproşa că sunt omul lui Palaz, în condiţiile în care, la ultimele alegeri, am fost primarul care a adus cele mai multe voturi pentru PSD la nivel naţional.

Am fost cel mai votat primar, iar el îmi spune că sunt omul lui Palaz. Sunt prieten din copilărie cu prefectul, ce să fac acum, să nu mai vorbesc cu el? După mintea lui Nicuşor, odată ce ai intrat în PSD trebuie să-ţi laşi nevasta şi copiii şi să vii să-l slugăreşti pe el! Am intrat în politică, dar asta nu înseamnă că nu mai sunt om. El îşi doreşte să ne pierdem această singură calitate a fiinţei noastre. Am tot sperat, chiar şi în ceasul al doisprezecelea, că se va schimba ceva, dar probabil că Nicuşor nu s-a trezit nici acum din intersecţia de la Capitol. Din acest motiv, mă gândesc să plec şi analizez din partea cărui partid să candidez”, a explicat primarul localităţii Peştera.

„Circarul de Mazăre a subdezvoltat Constanţa“

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Referitor la celălalt preşedinte al PSD Constanţa, Radu Mazăre, primarul comunei Peştera afirmă: „Circarul de Mazăre acceptă balamucul acesta. Dacă el face circ la primărie, la fel procedează şi la nivel de partid, permiţându-i lui Nicuşor să facă ce vrea. Împreună au contribuit la subdezvoltarea judeţului. Amintiţi-vă că în momentul în care Mazăre a venit la primărie, Constanţa era pe locul doi la nivel naţional, iar astăzi este mult mai jos, cu una dintre cele mai mari rate de şomaj din ţară şi cu investiţii pe eoliene blocate”.

„Sunt foarte mulţi care îl reclamă pe Nicuşor“

Prefectul Claudiu Palaz este de părere că Matei şi Vrabie vor fi urmaţi şi de alţi primari care vor spune adevărul despre felul în care sunt trataţi de preşedintele Consiliului Judeţean.

„Probabil că lui Matei i-a ajuns cuţitul la os. Nu este singurul primar din judeţ în această situaţie. Sunt foarte mulţi care reclamă faptul că Nicuşor se poartă în modul în care se poartă şi sunt foarte mulţi primari PSD pe care Nicuşor consideră că îi are aproape, dar nu este aşa de fapt. Majoritatea s-au săturat de dictatura lui, doar că Matei spune lucrurilor pe nume. Cel care a fost primul şi a tras un semnal de alarmă asupra ceea ce face Nicuşor cu primarii PSD a fost Valentin Vrabie. La fel ca şi Matei, Vrabie a reclamat acţiunile lui Nicuşor. Am convingerea că şi alţi primari vor face acelaşi lucru”, a declarat Palaz.

Referitor la faptul că prefectul pare să fie cel mai recent măr al discordiei dintre Nicuşor şi Matei, Claudiu Palaz a menţionat: „Am trăit să o aud şi pe asta: un primar acuzat că a colaborat cu prefectul judeţului! Este normal să colaborăm pentru binele judeţului Constanţa. Eu credeam că trăim în România şi suntem în democraţie”.

Cuget Liber, Luni, 12 Martie 2012, Alexandra BĂLAN .

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply