Zanfir Iorguş: „Meritul femeii în administraţia publică locală nu este recunoscut la justa lui valoare“

0
614

farmec.ro
carturesti.ro%20

Vineri, (2 martie a.c.) în sala de conferinţe a Sanatoriului Balnear Mangalia a avut loc manifestarea „Femeia – reper moral pentru prezent şi viitor“, organizată de Fundaţia „Callatis“, în colaborare cu Centrul Cultural H.D.U.

La eveniment au participat peste 200 de doamne şi domnişoare din toate domeniile de activitate din Mangalia. Invitaţi de onoare ai serii au fost Nicoleta Savin, senior editor „Evenimentul zilei”, Cristina Guseth, director General Freedom House România, Irinel Cristu, preşedinte al Oamenilor de Afaceri Bucureşti, precum şi deputatul Zanfir Iorguş, preşedintele de onoare al Fundaţiei „Callatis“.

Organizatorul manifestării şi preşedinte al „Fundaţiei Callatis“, dr. Laura Condur, afirmă că a ales tematica femeii drept reper moral pentru că, „într-o societate românească zbuciumată, într-o lume agitată, în care nu mai găsim răspunsuri la foarte multe întrebări, o întâlnire pentru minte, inimă şi suflet poate fi un moment extrem de plăcut şi un prilej de a identifica modelele feminine demne de urmat”.

Referitor la tema abordată la manifestarea organizată de Fundaţia „Callatis“, deputatul Zanfir Iorguş ne-a precizat că succesul majorităţii proiectelor derulate în decursul carierei sale s-a datorat femeilor: „Colaboratoarele mele din politică şi din administraţia publică locală sunt cele cu ajutorul cărora am reuşit să finalizez o bună parte a proiectelor din Mangalia. Este păcat că, la ora actuală, meritul femeii în administraţia publică locală nu este recunoscut la justa lui valoare”.

Sambata, 03 Martie 2012. Autor: Cuget Liber Online. cugetliber.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply