Mangalia: Proiectele administraţiei Tusac, relansate

0
597

farmec.ro
carturesti.ro%20

Primarul Mangaliei, Claudiu Tusac: „Primăria va relua lucrările de anvelopare a blocurilor pe strada Ştefan cel Mare şi Şoseaua Constanţei, lucrările de construcţie a locuinţelor sociale şi a celor în regim de închiriere şi va relua, totodată, programul social privind pachetele de alimente asigurate pensionarilor”

Primarul Mangaliei, Claudiu Tusac, a declarat vineri, că, aşa după cum a promis, administraţia condusă de el va relua proiectele sistate de cei care l-au înlocuit în perioada cât el a lipsit de la conducerea Primăriei, ca urmare a demiterii sale de către prefectul Constanţei.

„În momentul revenirii în Primărie, am promis că voi relua, treptat, lucrările tuturor proiectelor blocate. În acest sens, a reînceput reabilitarea trotuarelor din zona Muzeului de Arheologie „Callatis”, lucrări care înaintează rapid”, a spus Tusac.

Edilul Mangaliei a adăugat că, totodată, urmează reînceperea lucrărilor de anvelopare a blocurilor pe strada Ştefan cel Mare şi Şoseaua Constanţei, continuarea lucrărilor de construcţie la blocurile cu locuinţe sociale şi locuinţe în regim de închiriere, reluarea programului social privind pachetele de alimente asigurate pensionarilor cu pensii mai mici de 750 lei/lună şi persoanelor care nu realizează venituri.

„Pentru deblocarea tuturor proiectelor şi susţinerea financiară a celor nou implementate (precum Club Nautic „Callatis” şi reabilitare tramă stradală Neptun) este nevoie de o rectificare bugetară reală, în care să fie prevăzute toate cheltuielile necesare pentru derularea acestora. Aşadar, consilierii locali vor fi solicitaţi din nou să studieze şi să îşi exprime votul faţă de o rectificare bugetară bine fundamentată şi vom avea posibilitatea de a vedea cine este cu adevărat împotriva continuării acestor proiecte atât de necesare cetăţenilor”, a mai spus Tusac.

Tatian IORGA ([email protected]),

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Sambata, 03 Martie 2012, telegrafonline.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply