VIDEO LIVE Viteză în Coastă: Trofeul Râșnov deschide calendarul CNVC și TNMVC | Pilotul Emil Ghinea din Mangalia concurează cu Norma M20F

0
716

Trofeul Râșnov 2024: 96 de piloți înscriși la etapa de deschidere a noului sezon al Campionatului Național de Viteză în Coastă!

Festivitatea de deschidere:

PROGAMUL DE DUMINICĂ, 14 aprilie 2024:
Recunoasteri 4: 10:00,
Recunoasteri 5: 11:45,
Mansa 1 Concurs: 13:30,
Mansa 2 Concurs: 15:30,
Festivitate de Premiere: 18:00.

Un nou sezon a Campionatului National de Viteza in Coasta (CNVC), dar si a Trofeului National Masters de Viteza in Coasta, va incepe la Rasnov pe data de 12 aprilie. Etapa care se va defasura pe renumitul traseu de pe Valea Cetatii, poarta titulatura de Trofeul Rasnov powered by Pro-X si se anunta a fi un eveniment captivant, cu doua zile pline de adrenalina si competitie acerba.
In randul noutatilor, spectatorii vor avea ocazia sa admire un Porsche 911 GT3 Cup din noua generatie 992, menit sa impresioneze sub indemanarea campionului Alexandru ‘Dodo’ PitigoiRadu Benea, cunoscut pentru performantele sale cu Mitsubishi Lancer Evo si cu o versiune anterioara a aceluiasi Porsche, va concura anul acesta cu un spectaculos Ferrari 488 Challenge Evo.
Lista de inscrieri pentru categoria I este completata de nume grele, precum Mihai Leu cu un Audi R8 GT3 LMS, Costel Casuneanu care va pilota o Skoda Fabia RXX si Horatiu Ionescu Cristea, cu un Porsche de specificatie MR. In plus, Calin Fagadar va aduce la start impecabilul model Mitsubishi Lancer Evo, iar Alexandru Mitroi isi va face revenirea in campionat la volanul unui superb model Audi S1 Quattro.
7 piloti pregatiti pentru lupta in categoria TCR, printre care Claudiu Ciuca si George Schiopulescu, ambii la volanul unui Seat Leon Cupra. In plus, Sorin Hutanu si Cosmin Ion vor uimi publicul cu noile modele Audi RS3 TCR LMS, in timp ce Adi Coman si Bogdan Moldovan vor intra in cursa la bordul unor Volkswagen Golf GTI. Claudiu Motoc va completa spectacolul cu prima Honda Civic Type-R TCR din Romania.

Grupa 3, unde sunt incadrate modelele TCR, va avea parte si de un Porsche 718 Clubsport GT4, condus de Bogdan Toma, alaturi de doua Skoda Fabia R5, pilotate de Andrei Girtofan si Andrei Cascaval.

Desi Campionul categoriei II in Trofeul National Masters, Jerome France, nu va concura pe traseul din Rasnov, competitia pentru suprematie va fi stransa, cu Octavian Ciovica si Emil Ghinea in fruntea clasamentului. Dragos SavloschiRazvan Dragomir si Claudiu Erhan se anunta a fi adversari formidabili, capabili sa aduca surprize in lupta pentru podium.
Un aspect inedit al editiei din acest an este regula noua care obliga pilotii sa nominalizeze campionatul in care doresc sa acumuleze puncte. Aceasta schimbare ar putea creste nivelul de competitivitate.
Pentru a completa spectacolul, 12 modele Porsche de strada vor oferi demonstratii pe traseul de concurs, dupa incheierea fiecarei manse. Printre ele se numara un Porsche Taycan Turbo Cross Turismo, un Porsche 992 Carrera S si un Porsche Cayman GT4 RS.
Trofeul Rasnov 2024 aduce in fata pasionatilor de motorsport o selectie impresionanta de modele, rivalitati incitante si o atmosfera electrizanta, promitand sa fie un eveniment de neuitat pentru toti cei prezenti. (sursa: fanrally.ro).

Mai mult, pe paginile fras.ro și pe fanrally.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 11.04.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply