Atenție, se oprește apa în Stațiunile Venus, Jupiter și Cap Aurora!

0
610
În vederea executării lucrărilor de racordare la sistemul centralizat a noilor conducte de alimentare cu apă din Stațiunea Neptun (municipiul Mangalia), se va întrerupe furnizarea apei potabile, miercuri – 17 aprilie 2024, timp de 24 de ore, în intervalul orar 00.00 – 24.00.
Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din stațiunile Venus, Cap Aurora și Jupiter, dar și Herghelia Mangalia, Asociația de Proprietari Fruvileg nr. 59 (fostul IAS Mangalia) și Stația PECO Neptun.
În acest timp, în orașul Mangalia și în stațiunea Saturn se va furniza apă cu presiune redusă, în unele zone, în funcție de topografia rețelei și de consum, putându-se înregistra lipsa apei la robinete.
Investiția face parte din Contractul de Lucrări – CL17 “Rețele apă și canalizare Mangalia Nord și Stațiuni”, în valoare de aproximativ 29 mil. lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM).
RAJA Constanța: „Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.
Totodată, rugăm utilizatorii afectați de aceste lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”.


Mangalia News, 12.04.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply