Felicitări, elevei Nisa Can de la Școala ”Gala Galaction” Mangalia, pentru Premiul I de Excelență la Concursul Internațional de Arte, secțiunea canto-pop!

0
467
Eleva Nisa Can din clasa a III-a C, de la Școala Gimnazială ”Gala Galaction” Mangalia, profesor învățământ primar Munteanu Adina, a cucerit inimile juraților la cea de-a treia ediție a Concursului Internațional de Arte. La secțiunea canto-pop, concurenta a fost recompensată cu Premiul 1 de Excelență.
Îndrumată de talentata sa profesoară de canto, Lisa Opriș, Nisa Can și-a dezvoltat abilitățile vocale și a interpretat piesa “Voila”, cu o emoție și o expresivitate aparte.
Chiar dacă concursul a avut loc în luna ianuarie a acestui an, bucuria pentru obținerea acestui premiu a fost proaspătă și înflăcărată, în inima tinerei concurente. Mama elevei și-a exprimat recunoștința și încântarea pentru această realizare deosebită și a dorit să împărtășească această bucurie cu cei din jurul său.
Felicitări, Nisa, pentru acest rezultat remarcabil! Să-ți fie muzica o continuă sursă de inspirație și bucurie, în viitorul tău artistic. (sursa: mangalia.tv).


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply