Candidații pentru Bruxelles ai alianței PSD-PNL | Lista pentru europarlamentare

0
290
Liderii PSD și PNL – Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă – au depus vineri lista pentru europarlamentare. Înainte să meargă la sediul BEC, aceștia s-au oprit la noul sediu al alianței, clădirea care în urmă cu 10 ani era sediul USL. Social-democrații i-au așteptat pe liberali la terasă.
Europarlamentarul PSD Mihai Tudose deschide lista candidaților alianței PSD-PNL la alegerile europarlamentare. Pe locul al doilea este europarlamentarul PNL Rareș Bogdan.
Și Gabriela Firea, în prezent senator, candidează pentru un post de europarlamentar, ea fiind pe poziția a treia a listei.
Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Toni Greblă, a afirmat că au fost verificate listele de susţinători pentru candidaturile care vor fi depuse de Alianţa PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare, fiind aşteptaţi şi ceilalţi competitori politici cu documentele.
„S-a constatat că au îndeplinit numărul de semnături valabil obţinute pentru a putea depune lista de candidaţi la Biroul Electoral Central”, a arătat el. (…)
Continuarea, pe psnews.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply