LIMANU CREȘTE! Se vor asfalta 20 de străzi, pe o lungime de 7 kilometri, în această primăvară! 

0
385
Aproape 7 kilometri de asfalt, în valoare de peste 14 milioane lei, fără TVA! Aceasta este centralizarea lucrărilor de asfaltare pe care Primăria Limanu le-a scos spre atribuire în această primăvară. Aceste lucrări se vor realiza în perioada următoare. Potrivit documentațiilor tehnice, lucrările propuse spre execuție vizează asfaltarea a 20 de străzi din localitatea Limanu.
„A fost o preocupare constantă să asfaltăm toate străzile din satele noastre. Și suntem aproape să ne atingem obiectivul. Acum  suntem în etapa în care așteptăm depunerea ofertelor pentru 6,6  kilometri de drum. Sunt mai multe tronsoane, cu termene diferite, însă cel mai îndepărtat termen pentru ultimul dintre acestea este 19 aprilie. Prin urmare, potrivit termenelor impuse de procedurile specifice, lucrările de asfaltare vor începe în Limanu la sfârșitul lunii mai. Și am reușit asta, în ciuda tuturor barierelor, nu puține, de la București”, declară Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu.
Astfel, primul tronson care intră în programul de asfaltare și modernizare cumulează 1,4 km și vizează străzile Militarilor, Pichetului, Văii și Liliacului. Termenul de depunere al ofertelor este 12 aprilie, iar valoarea estimată a lucrărilor este de 3,58 milioane lei, fără TVA.
Pentru alți 3,1 km – străzile Trandafirului, Lalelelor, Trestiei, Nicolae Grigorescu, Lucian Blaga, Nicolae Iorga, Nicolae Labiș, tronsoanele 1-2, Trifoiului, tronsoane 1-2, Dorobanțului, Nordului, tronsoane 1-2, Garofiței,  Aurel Vlaicu și Pictor Tonitza, termenul de depunere al ofertelor este 15 aprilie, iar valoarea lucrărilor se ridică la 5,73 milioane lei, fără TVA.
Și străzile Ion Creangă, Căminului 1 și Căminului 2, mai exact, peste 2 km, intră în reparații și modernizări. Termenul de depunere al ofertelor este 19 aprilie, valoarea lucrărilor fiind de 4,73 milioane lei, fără TVA.
Vin multe lucrări în Limanu și cer scuze anticipat tuturor localnicilor. O să fie un tur de forță, cu lucrări care se vor desfășura în același timp. Dar, la final, localitatea noastră va arăta impecabil, în cele mai multe zone. Finanțarea acestor lucrări se va face din fondurile Primăriei Limanu, așa că oamenii vor putea vedea exact în ce au fost investiți banii comunității”, a mai spus Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu.
Foto: arhiva MN.

Mangalia News, 03.04.2024.piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply