APA OPRITĂ ÎN MANGALIA, Joi, 4 Aprilie! RAJA racordează noile conducte montate recent

0
320

Joi, 4 aprilie, va fi oprită apa potabilă timp de 24 de ore în tot orașul, cu excepția străzilor Rozelor și Constanței, unde va curge cu presiune scăzută.
Măsura va fi luată din această noapte, de la ora 0.00 și este necesară pentru racordarea la noile conducte montate recent.

Vor fi afectaţi de lipsa apei consumatorii din zona delimitată de intersecția Șoseaua Constanței cu strada Matei Basarab, inclusiv cei din cartierul „Coloniști”. În acest interval, în sectorul cuprins de intrarea în localitate, până la primul sens giratoriu (intersecția Șos. Constanței cu str. Rozelor – partea stângă), se va furniza apă cu presiune redusă.

Pe această cale, operatorul de apă își cere scuze față de consumatorii care vor fi afectați de lipsa apei potabile și îi asigură că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor şi reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, reprezentanții RAJA roagă abonaţii afectaţi de această intervenție să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.


Mangalia News, 03.04.2024.piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply