De la lux, la viața la țară! După 14 ani în Anglia, un tânăr s-a stabilit într-o comună de lângă Sibiu și a înființat o fermă de vaci. „Am avut două case în Londra, mașini de lux, vacanțe scumpe, dar am realizat că nu aveam nevoie de toate astea”

0
700
  • „Mulți bani aduc multe probleme și mai puțin timp petrecut cu copiii. Oricâți bani ai face, niciodată nu îți ajung și devii un hamster care aleargă continuu pe o roată, după o realitate falsă”. 
După 14 ani de muncă în Anglia, Andrei Nicola a decis să se întoarcă în România și să pună bazele, alături de soția sa, unei ferme de văcuțe de rasă Angus, pe care au deschis-o în comuna Porumbacu de Jos din județul Sibiu și pe care au numit-o Tower Farm Transylvania. Banii și luxul pe care i-au avut în Londra nu au putut cumpăra liniștea pe care cei doi au găsit-o la țară. Întreaga poveste a lui Andrei a fost făcută publică pe pagina de facebook Anunțul UK.  
Originar din Maramureș, Andrei a emigrat în Marea Britanie în 2009, iar la început a muncit că labourer (n.r. muncitor necalificat) pe șantierele din buricul Londrei. A făcut aici o facultate, iar asta l-a ajutat să progreseze, după câțiva ani la muncă de jos. A fost promovat mai întâi că Supervisor, și apoi ca Site Manager, iar în ultimii șase ani în UK, a devenit, treptat, Project Manager, Contract Manager și Director pentru o companie mare care se ocupă cu renovare și amenajări de restaurante, clădiri comerciale și birouri în zona centrală a Londrei. Soția lui a reușit și ea să avanseze în carieră, câștigând destul de bine, iar cei doi și-au permis într-un final să își cumpere două case în Londra.
Continuarea pe turnulsfatului.ro 



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply