Biroul Politic Național a validat candidații PSD pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța | VIDEO

0
422
Organizația Județeană Constanța a Partidului Social Democrat a anunțat, miercuri, 27 martie 2024, în cadrul unei conferințe de presă, candidații la Primăria Municipiului Constanța și președinția Consiliului Județean Constanța. Candidații PSD pentru cele două funcții au fost validați de Biroul Politic Național al PSD.

Șeful ANPC, Horia Miron Constantinescu, este candidatul PSD pentru Primăria Constanța. Constantinescu a făcut parte din echipa administrației Chițac. A fost director al Direcției Gestionare Servicii Publice. Acesta a candidat la Primăria Constanța, în 2020, din partea Partidului Puterii Umaniste – Social Liberal, înființat de Dan Voiculescu și a obținut 5,04% din voturi.

Medicul primar de chirurgie, din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, Cătălin Nicolae Grasa este candidatul social-democraților pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța. Dr. Grasa a fost directorul Spitalului Judeţean Constanţa și șeful secției Chirurgie I și este membru al Colegiului Medicilor din România şi al Societăţii Române de Chirurgie. (…)

Continuarea, cu VIDEO, în ziuaconstanta.ro

Felix Stroe, președintele Organizației PSD Constanța: „Au fost multe analize, la nivelul organizației și la nivel central al partidului, pentru desemnarea candidaților PSD Constanța la funcțiile de primar al municipiului Constanța, respectiv de președinte al Consiliului Județean. Astăzi, după validarea de către Biroul Permanent Național, putem anunța că dl. Horia Constantinescu și dl. dr. Cătălin Grasa sunt candidații noștri pentru cele două importante funcții.
Horia Constantinescu nu mai are nevoie de nicio prezentare, cu mare experiență în administrația publică locală. Iar dl. dr. Cătălin Grasa, manager în multe momente al Spitalului Județean de Urgență Constanța este recomandat nu numai de experiența sa profesională. Amândoi sunt membri cu vechime în Partidul Social Democrat și vizăm victoria în aceste alegeri!
Salut, de asemenea, faptul că doamna deputat Cristina Camelia Rizea se alătură de azi echipei noastre de parlamentari. Activitatea sa în Camera Deputaților va continua cu același succes împreună cu deputații PSD de Constanța.
Pornim cu încredere într-o campanie electorală ce se anunță acerbă, dar cu armele unei lupte cinstite și – cel puțin din partea noastră – dominată de fair play, responsabilitate și asumare. Constanța va avea o nouă șansă, prin echipa noastră câștigătoare”.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply