#UiteBarza! Urmăriți aici LIVE cuibul de berze monitorizat non-stop de Societatea Ornitologică Română

0
331
Veștile bune nu vin niciodată singure. Dacă ieri vă anunțam cu bucurie că prima barză s-a întors la cuib, la nici 24 de ore, a aterizat și perechea sa. Restul detaliilor picante vă lăsăm să le vedeți singuri mai jos, în direct.
Proiectul „Uite barza!” este implementat de către Societatea Ornitologică Română (SOR), cu sprijinul companiilor PPC în România.

„Îți mulțumim pentru că urmărești cuibul de berze monitorizat în cadrul proiectului Uite barza! Camera de supraveghere cu live streaming a fost instalată în 2022 de Societatea Ornitologică Română (SOR), cu sprijinul ENEL România. Berzele albe sunt destul de fidele locului în care cuibăresc și sperăm să se întoarcă în acest cuib în fiecare an și să crească generații de pui. Și tu poți să contribui la proiectul Uite Barza! Descărcă pe smartphone aplicația Uite Barza! și citește informațiile utile din meniu.
Oamenii care se implică activ în numărarea berzelor albe cu ajutorul aplicației ne ajută să ne consolidăm baza de date în legătură cu prezența berzelor din România și locurile în care preferă să cuibărească. Toate aceste date sunt folosite în crearea hărților de distribuție în proiecte de tip Atlas. Te invităm să împărtășești pe rețele de socializare întâmplările și experiențele tale despre berze, folosind #uitebarza.
Dacă îți place să urmărești imaginile transmise de această cameră, poți susține proiectele SOR, donând aici: https://www.sor.ro/implica-te/doneaza/”.


Mangalia News, 24.03.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply