Alături de Cornelia Negruț, la Semimaraton Galați 2024, pentru ediția a II-a a proiectului “Aproape de tata”!  

0
290
„Salutare, tuturor! Numele meu este Cornelia Negruț și am 37 de ani! Sunt instructor de cycling, la Stay Fit Gym și kinetoterapeut la CSM Galati!
Anul acesta am raspuns din nou prezent la Semimaraton Galați 2024, alaturi de “Asociata Dodoroni”, pentru cauza noastra, “Aproape de tata”! Pentru mine acest proiect il pot numi unul “de suflet”! Misiunea noastra aici este de a reface conexiunea dintre parinte si copil! Poate cea mai importanta conexiune pentru dezvoltarea unui copil! Insa, pentru ca toate acestea sa se intample, am nevoie si de ajutorul vostru!
Targhetul pe care mi l-am propus pentru acest Maraton este de 2500 lei, bani care ajută în organizarea de întâlniri și activități între copii și părinții deținuți din penitenciar!
Tot ce vă pot spune este că sentimentul si emotiile pe care le-am trăit acolo, prin prisma acestei cauze sunt la un nivel inalt de conștiință! Conștiință pe care toti ar fi bine să o avem si să o punem in practică! Asadar, vin spre voi cu rugămintea de a sustine această cauză, alergând alături de noi la Semimaraton si donând!
Eu voi alerga si voi dona, la rândul meu! Nu uitați că orice donatie face diferența!!
Vă multumesc tuturor celor care mi-ati fost alături in ultimii 2 ani la cauzele pe care le-am sustinut si vă rog să nu ezitati să faceti acelasi lucru si acum! Fiti binecuvântați!!
Pentru cei care doriti să donati, aveti mai jos link-ul de donatie!”. https://semimaratongalati.ro/doneaza/cornelia-negrut/


Mangalia News, 22.03.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply