Echipa Radio ProDiaspora, o echipă admirabilă de voluntari pasionați de cultura, istoria și obiceiurile tradiţionale românești

0
374
„Echipa Radio ProDiaspora este un grup remarcabil de voluntari dedicați și pasionați, cu un angajament puternic față de ascultători. Cu un spirit altruist și o pasiune pentru comunicare, acești oameni sunt inima și sufletul postului de Radio ProDiaspora.
Fiecare membru al echipei aduce cu sine o bogată varietate de abilități și experiențe, contribuind astfel la diversitatea și bogăția programelor noastre. De la producția și prezentarea emisiunilor, până la gestionarea tehnică și promovarea online, fiecare persoană este esențială pentru succesul nostru colectiv.
Cu pasiunea lor pentru cultură, istorie și obiceiuri tradiţionale românești, acești voluntari demonstrează un angajament neclintit față de misiunea Radio ProDiaspora de a uni și informa diaspora într-un mod autentic și interactiv. Prin munca lor dedicată, acești oameni devin adevărați ambasadori ai comunității lor, construind legături puternice și promovând solidaritatea și înțelegerea între membrii săi din întreaga lume.
Astfel, echipa Radio ProDiaspora nu este doar o echipă de voluntari, ci o forță mobilizatoare care își propune să îmbunătățească și să îmbogățească experiența comunității lor, în timp ce rămâne conectată și relevantă într-un mediu media în continuă schimbare”. (Ecaterina Cîmpean, directorul Radio ProDiaspora).

Colaboratorii / Comentatori ai Radio ProDiaspora – „Cu siguranță, acești oameni extraordinari reprezintă doar o mică parte din cei care ne ascultă și ne susțin. Ei sunt cei care au pus umărul la realizarea cărții “Radio ProDiaspora – 15 ani de pasiune”. În curând, această carte va fi disponibilă pentru toți cei care au fost alături de noi în călătoria noastră. Este un moment de sărbătoare și recunoștință pentru comunitatea noastră, iar contribuția fiecărui individ este prețuită și celebrată în această lucrare”.

Cotidianul online Mangalia News are onoarea de a fi partener media al postului de Radio ProDiaspora, iar articolele despre acest minunat proiect dedicat românilor de pretutindeni pot fi citite AICI.

Mangalia News, 21.03.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply