Gala Excelenței și Performanței Feminine, un eveniment special aflat la cea de a II-a ediție, organizat de Consiliul Judeţean Constanţa | FOTO

0
302
Consiliul Județean Constanța a organizat joi, 07 martie 2024, cea de-a doua ediție a “Galei Excelenţei şi Performanței Feminine”. Evenimentul, dedicat femeilor care au avut o contribuţie semnificativă la dezvoltarea anumitor segmente economico-sociale, a fost organizat cu ocazia sărbătoririi Zilei Internaţionale a Femeii. În cadrul acestuia, au fost acordate trofee de excelenţă unor distinse doamne care, prin profesionalismul și dedicarea lor, au adus plus valoare în următoarele sectoare de activitate: Sport, Administrație Publică, Mediul Privat, Implicare în comunitate, Cercetare în Medicină, Mediul Academic, Educație, Cultură, Militar, Profesii Juridice, ONG și Mediul de Afaceri
Dintotdeauna m-a uimit energia inepuizabilă a mamelor, a colegelor și a tuturor femeilor care mă înconjoară. Forța unei femei hotărâte și pasionate de ceea ce face este cu adevărat impresionantă, iar acest spirit admirabil al femeilor trebuie să fie sărbătorit și recunoscut în fiecare zi.
Indiferent dacă este vorba despre gestionarea echilibrului dintre rolurile de mamă și carieră, despre sprijinirea și încurajarea celor din jur sau despre transpunerea pasiunilor în rezultate concrete, femeile aduc o valoare inestimabilă în toate aspectele vieții noastre.
Aseară, în cadrul celei de-a doua ediții a Galei Excelenței și Performanței Feminine am celebrat femeia și am onorat realizările notabile ale unor doamne distinse, care au contribuit semnificativ, în diferite domenii ale societății noastre. Personalități consacrate, sau aflate la începutul carierei, fiecare dintre aceste doamne sau domnișoare au reușit prin munca lor să inspire și să schimbe lumea în bine.
Felicit din suflet câștigătoarele acestei ediții, pentru eforturile depuse și pentru contribuțiile lor deosebite la progresul societății! Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, mesajul meu este unul singur: Îndrăzniți mai mult, doriți mai mult și credeți în puterea voastră de a schimba lumea cu fiecare pas pe care îl faceți!
La mulți ani, tuturor femeilor!Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.
Într-un cadru festiv, au fost acordate un număr de 24 de trofee de excelenţă următoarelor doamne: Camelia Voinea – Sport, Nicoleta Vrabie – Administrație Publică, Georgiana Rusu – Implicare în Comunitate, Dr. Georgiana Ioana Oglindă – Start la Viață, Prof. univ. doctor Diane Vancea – Mediul Academic, Prof. Cristina Anghel – Educație, Loc. Comandor Mădălina Drăgan Ghigalău – Militar, Plutonier Adjutant Șef Lăcrămioara-Anita Bălan – Securitate și Situații de Urgență, Agent Șef Adjunct de poliție Ceară Olimpia – Securitate și Ordine Publică, Av. Maria Verotti – Profesii Juridice, Selma Mutalîp – Relații internaționale, Mariana Belcin – ONG, Ruxandra Serescu – Promovare Mediul de Afaceri și Coagulare Socială, Mariana Gâju – Administrație Publică și Ileana Gheorghiu – Conținut Social Media.
De asemenea, au fost acordate un număr de trei trofee de excelență în Mediul privat, doamnelor: Alexandra Cucu – „Antreprenor și Om de Presă”, Ștefania Filip – cel mai bun “START UP” și Liliana Diaconu – cel mai bun „Profit”.
Totodată, în domeniul Cercetării în Medicină, trofeul pentru “Notorietate” i-a fost înmânat doamnei dr. Mariana Așchie, în timp ce trofeul pentru “Debut” i-a revenit doamnei Dr. Mihaela Pundiche.
Nu în ultimul rând, au fost acordate patru trofee în domeniul Cultural: Leliei Rus-Pîrvan și Laurei Abibula-Stroe, pentru “Dezvoltare și promovare tradiții dobrogene”, Mirelei Pană, pentru “Spectacol” și doamnei conf. univ. dr. Lăcrămioara Berechet, pentru “Literatură.
La eveniment au fost prezenți reprezentanți ai autorităților publice locale și centrale, reprezentanți ai mediului academic, ai mediului de afaceri, precum şi membri marcanţi din mai multe domenii de referinţă din judeţul Constanţa.
Albumul FOTO integral, aici: 


Mangalia News, 09.02.2024.piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply