Olimpia Georgia-Dorothea Carauleanu, New York, USA: „Promit să continui să dansez cu pasiune și să-i inspir pe cei din jurul meu să-și urmeze visele și să nu renunțe niciodată” | FOTO

0
368
Locul 1, balet contemporan;
Top 12, balet clasic;
Semifinală New York.
„Cu inima plină de recunoștință și ochii plini de vise, promit să continui să dansez cu pasiune și să-i inspir pe cei din jurul meu să-și urmeze visele și să nu renunțe niciodată. Drumul nu este întotdeauna ușor, dar cu fiecare obstacol depășit, descopăr că sunt mai puternică și pot atinge culmi mai mari decât mi-am imaginat vreodată.
După ce m-am mutat într-o altă țară, cu multe noi provocări, colegi și profesori noi și, mai presus de toate, la început de drum după o accidentare gravă la gleznă, ligamente rupte, după dureri nesfârșite în timpul antrenamentelor, nimic nu m-a oprit să merg mai departe pentru că pasiunea și determinarea mea a fața durerii și pasiunii care mă ghidează.
Sunt recunoscătoare pentru întreaga mea călătorie, tuturor celor care au crezut în mine de la început – Joy2Dance Constanta @joy2dance.ro, profesorilor care continuă să mă ghideze și să-mi perfecționeze pregătirea.
Mulțumesc, domnului Stark, doamnei Natalia Ziegler, domnului Telmo Moreira și tuturor celor de la The Rock School Dance @rockschooldance
Totodată recunosc contribuția multor persoane speciale din viața mea, care sunt mereu alături de mine, susținându-mă în fiecare moment, bineînțeles părinții mei minunați.
Mulțumesc, Youth America Grand Prix @yagp, pentru tot, pentru toate oportunitățile care aduc strălucire pasiunii mele în lumea baletului. In sfarsit, important este să nu renunți pentru că înveți mai multe când te zbați decât atunci când totul merge bine!” – scrie Olimpia Georgia-Dorothea Carauleanu, minunata balerină originară din Albeștii de Constanța, România, pe pagina ei de socializare.
MN: Articolele dedicate Olimpiei Georgia-Dorothea, publicate de Mangalia News, pot fi vizionate AICI.

Mangalia News, 08.03.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply