Balul Românilor din Anglia, o sărbătoare a tradițiilor româneşti, cu artişti de renume, care au adus sentimentul de „Acasă”, în Diaspora | FOTO-VIDEO

0
628
„Balul Românilor din Anglia, organizat exemplar de Mirela și Ștefan Maxim la Londra, a fost o adevărată sărbătoare a tot ceea ce este mai frumos în cultura şi tradițiile româneşti”. 
„Felicitări, familiei Mirela și Ștefan Maxim, pentru superbul eveniment din weekend! Balul Românilor a fost o adevărată sărbătoare a tot ceea ce este mai frumos din cultura şi tradițiile româneşti. Toată admirația pentru artiştii de renume care au adus sentimentul de “acasă” în diaspora: Alexandru Brădăţan, Oana Tomoioagă, Mirela Vaida și Florin Mucea&Band. Suntem, de asemenea, mândri de Vasile Voloseniuc, care a cucerit audiența, la primul lui concert. Felicitări şi mult succes pe mai departe! Multe evenimente frumoase, weekendul acesta, semn că primăvara începe să ne inspire pe toți la viață. O săptămână frumoasă, tuturor!” (ROconect).
Presa: „Evenimentul a fost organizat de familia Mirela și Ștefan Maxim din Volovăț, bucovineni inimoși stabiliți în Londra. Ei reușesc să-i unească an de an pe românii care trăiesc pe pământ londonez și nu numai, într-o sărbătoare a voioșiei și bunului-gust. Mirela și Ștefan Maxim îi îndeamnă pe românii de pretutindeni să poarte din nou costumul popular, măcar o dată pe an și să se bucure de tradițiile românești într-un cadru organizat. (…) Majoritatea celor peste 600 de participanți prezenți la bal au fost bucovineni, dar au fost și români din Bacău, din zona Maramureș, din zona Ardealului, din zona Constanța etc”. (…) (Mai multe detalii de la acest reușit eveniment, în Monitorul de Suceava).

Mangalia News, partener media ROconect, 05.02.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply