Beatrice Mercado – Aripile de înger… Ce cadou sugestiv am primit la „GALA NAȚIONALĂ A BINELUI – 2024″! Simbolizează perfect munca noastră. De peste 13 ani, din suflet pentru suflet!

0
362
„Dacă BINELE ar fi un… OM, ar fi BINE… Dar BINELE este în miliarde de oameni și este uluitor de BINE! Iar când oamenii plini de… BINE în esența lor de oameni se întâlnesc și vibrează la aceleași valori, împărtășindu-și activitățile de BINE si pentru BINE, se întâmplă o magie. Energia vie este la ea acasă și “vâjâie”, din suflet în suflet, de nu o “prinzi”! Aceasta este convingerea mea după ce am participat la “GALA NAȚIONALĂ A BINELUI – 2024”
După ce am depus prezentarea activității noastre (desfășurată timp de peste 13 ani), în competiția de proiecte, am fost foarte fericită cand am aflat că, printre cele 54 de ONG-uri declarate câștigătoare (în total 120 de ONG-uri au depus proiecte) s-a aflat și Asociația Junior SPORT – editor Revista Născut pentru Sport. Însă am rămas… blocată de surpriza trăită pe scenă! Doamna ministru Natalia Intotero mi-a decernat distincția care a marcat premierea pentru Asociația Junior SPORT la această gală! În nume personal, dar și în numele colegilor mei, spun, din tot sufletul, un mare mulțumesc doamnă ministru Intotero Natalia Elena!
Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse, prin Directia Generala de Familie și Politici Demografice, împreună cu partenerii săi sociali, a organizat “GALA NAȚIONALĂ A BINELUI – 2024”, eveniment ajuns la cea de-a doua ediție.
Evenimentul a avut loc în data de 28 februarie, începând cu ora 18.00, la Sala Luceafărul din București. La GALA NAȚIONALĂ A BINELUI – 2024″ au fost premiate și promovate proiectele, acțiunile și inițiativele de impact implementate de către ONG-uri sau grupuri de inițiativă civică pe parcursul anului 2023.
Aici este filmul decernării distincției, cu mesajul meu”.
Am avut emoții puțin spus mari… Eu cam am cuvintele cu mine mereu, dar acum m-am cam pierdut… (Beatrice Mercado, 29.02.2024).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply