Aparatură modernă, la Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia, Pavilionul B

0
860
La Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia au fost achiziționate noi aparate de înaltă performanță, folosite în tratarea și recuperarea pacienților. Astfel, la Pavilionul B al SBR Mangalia a fost îmbunătățită baza materială, cu sprijinul Ministerului Sănătății, fiind instalate aparate medicale moderne, necesare în procedurile specifice care se realizează, în mod curent, la toate tipurile de tratamente balneare din sudul județului Constanța.
În secția de Kinetoterapie, pacienții beneficiază de servicii excepționale, prin utilizarea unui ecosistem computerizat – aparate pe segmente de lucru, fără a intensifica durerea altor zone, în funcție de necesitate și recomandarea medicului, care se axează pe prevenție și încurajarea mișcării. Potrivit reprezentanților instituției medicale, pacienții apreciază noile dotări, care vin în sprijinul acestora, cu scopul îmbunătățirii actului medical.

Conducerea Sanatoriului a precizat că se fac, în continuare, demersuri la nivelul ministerului de resort pentru finanțarea altor proiecte de modernizare și dotare a bazelor de tratament, cu scopul atragerii unui număr mai mare de pacienți, pe tot parcursul anului.


Mangalia News, 29.02.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply