Mesaje primite de publicația online Mangalia News, la aniversarea celor 12 ani de la lansare

0
411
Anișoara Laura Mustețiu:Un interviu fascinant cu domnul profesor Traian Lupu, cu ocazia împlinirii a 12 ani de activitate a cotidianului online Mangalia News. Un călduros “La mulți ani!”. Colaborarea cu acest cotidian, de aici, din Australia, mă onorează şi simt că deschide o nouă punte de legătură spirituală între români, oriunde s-ar afla ei în lume”.

Ion-Marius Tatomir: Dragă Domnule Profesor cu nume nemuritor şi împărătesc, Traian, Salutări din Londra!
Vă salut cu mult drag în aceste zile în care ziarul online de ştiri naţionale şi internaţionale Mangalia News a ajuns la ceas aniversar; un proiect minunat pus în slujba societăţii, care a luat fiinţă datorită eforturilor dumneavoastră imense şi dedicării pasionale, pentru a atinge perfecţiunea în ceea ce înseamnă furnizarea informaţiei de calitate şi prezentarea realităţii din toate aspectele ei, cultural, social, politic şi altele, reunindu-ne pe toţi în explorarea acestui portal deosebit de practic şi informativ.
Sper ca în viitorul apropiat Municipiul Mangalia să recunoască imensa contribuţie culturală pe care aţi adus-o oraşului, de-a lungul deceniilor, ca profesor care a format generaţii de succes premiate cu recunoaşteri naţionale şi internaţionale şi pentru activitatea neîncetată în slujba comunităţii şi a naţiunii. Personal, consider că un mod de a exprima această recunoaştere ar fi decernarea titlului de Cetăţean de Onoare al Municipiului Mangalia, iar dacă până acum acest lucru nu s-a întâmplat, sper să devină o realitate, cât mai curând, pentru că o societate funcţională este aceea în care meritele sunt recunoscute şi apreciate.
Sincere felicitări, multă sănătate şi succes în continuare pentru dumneavoastră şi echipa de redacţie Mangalia News.
Vă mulţumesc pentru exemplul pe care îl daţi şi sunteţi. La mulţi ani!
Ion-Marius Tatomir, jurnalist din Regatul Unit al Marii Britanii.
Ion-Marius Tatomir.
Dana Fodor Mateescu: „Azi e ziua cotidianului online „Mangalia News”, o publicație dragă sufletului meu, pentru că-mi face legătura cu marea, litoralul și rădăcinile mele materne. La mulți ani și la cât mai multe apariții!”
MN: Mulțumim, Dana, Năzdrăvana noastră dragă. Știi că te iubim și ținem aproape de tine și de familia ta adorabilă.
Dana Fodor Mateescu.
Adina Sirbu: Mulți ani înainte, cu sănătate și articole inspirate!
MN: Vă mulțumim, la fel, cu plus! Ne onorează urarea dumneavoastră. Radio Constanța e cu noi, LIVE, pe Mangalia News, la deschiderea oricărui articol, în dreapta, pe Sidebar.
Ioana Cristina Vaporidis: Astăzi, 23 februarie, cotidianul Mangalia News sărbătorește 12 ani de la înființare. Revista sa de suflet, așa cum o numește domnul profesor Traian, este ca un copil pentru el – un proiect dedicat, implicat și devotat. Parcă trăiesc emoțiile dânsului, când știu cât de minunată este echipa din spatele acestui succes. Nu este întâmplător faptul că au peste 10 milioane de cititori, pentru că acesta este rezultatul unei munci asidue și dedicate. Cu această ocazie, vreau să le urez La Mulți Ani și multe realizări în continuare, să ne încânte cu cât mai multe articole interesante și să rămână uniți în eforturile lor. Vă mulțumesc din suflet pentru tot sprijinul acordat la CARAVANA SĂNĂTĂȚII și după acel eveniment remarcabil, desfășurat la Sanatoriul Balnear Mangalia, așa cum este Cursul de Terapie prin Masaj. Sunteți cu adevărat minunați!
Cu respect,
Ioana Cristina Vaporidis.
Simona Negrila: Domnul Profesor Lupu a fost pentru mine cel mai cool profesor pe care l-am avut. Toată viața o să-mi amintesc excursia pe care a organizat-o dânsul.

Grajdeanu Mihai Ionut: La mulți ani, Mangalia News!
Vă mulțumesc încă o dată pentru încrederea și sprijinul acordat!
Sunteți cel care dați viață acestui proiect, vă felicit domnule profesor Traian Lupu! Anii ce vor urma să vă aducă sănătate, succes și mai multe povești minunate!
Mulțumesc, Mangalia News, pentru că sunteți mereu alături de mine!!!
Cu recunoștință,
Mihai I. Grăjdeanu.

MN: Noi îți mulțumim, dragă Ionuț, pentru tot ceea ce faci pe plan artistic-plastic, cultural și pedagogic. Felicitări pentru proiectele tale unice! Suntem tare mândri de tine și de echipa ta de Meseriași de elită! Mangalia se mândrește cu asemenea Oameni de valoare națională și internațională! 🤗👏
Ruxandra Popa: La mulți ani, cu multă inspirație și colaborări frumoase!! Mulțumim pentru tot sprijinul și efortul depus, pentru promovarea lucrurilor frumoase!
Beatrice Mercado: Platforma de știri Mangalia News a împlinit 12 ani! La mulți ani cu soare în suflet și la cât mai mulți! Aveți o echipă de oameni sufletiști și pasionați! În nume personal, dar și în numele colegilor meu, spun MULȚUMESC pentru promovarea proiectelor “marca” Asociația Junior SPORT.
MN: Noi îți mulțumim pentru tot ceea ce faci spre binele Sportului românesc, dragă Beatrice Mercado.

Lavinia Dacia Dumitrascu: Mulțumesc pentru tot, Mangalia News! Respect, domnule profesor Traian Lupu!
Gela Ivascu: Dumneavoastră, în spiritul codului deontologic, sunteți garanţia unei societăți democratice și libere, în care publicul are incredere ca este informat obiectiv și la timp. Munca și eforturile dumneavoastră cotidiene sunt sinonime cu adevărul, curajul și corectitudinea profesională. Felicitări pentru promptitudine și obiectivitate. La mulți ani!
MN: Onorant mesaj, dragă doamnă prof. Gela Ivașcu. Ne vom strădui să fim la înălțimea aprecierilor dumneavoastră atât de valoroase pentru noi. Mulțumiri, cu reverențe.

Daniel Georgescu: În acest an, când presa se confruntă cu numeroase provocări, Mangalia News reprezintă un garant că cetățenii sunt informați rapid, clar și corect! Felicit Mangalia News pentru întreaga activitate, îi urez ediții nelimitate și valoroase, în următorii ani! La mulți ani!
MN: Vă mulțumim, stimate domnule Primar, pentru mesajul special adresat publicației noastre, la aniversarea celor 12 ani de la lansare. Mangalia News reflectă în paginile sale admirabilele proiecte și realizări concrete ale comunei Limanu, în toate domeniile de activitate. Ne-au impresionat profund excepționalele evenimente ce au avut loc în anii anteriori, sub genericul CULTURA LA LIMAN și, de-abia așteptăm să ne revedem, în sezonul estival, pe scenele de la 2 Mai, Limanu și Vama Veche!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/
Elena Stroe: Respect și recunoștință pentru tot ceea ce faceți, domnule profesor Traian Lupu! Mult succes în continuare!
Maria Cazacu: Mulți, mulți ani cu sănătate și spor în toate!
MN: Mulțumiri calde, colega noastră de redacție. Ești aici, cu noi.
Larissa Canea: Felicitări, Mangalia News! Felicitări, domnului profesor Traian Lupu, pentru că a rămas același om minunat pe care l-am cunoscut acum mai bine de 20 de ani!
MN: „Eu îți mulțumesc, Larisa, dragă „coleguță de gimnaziu”. 🙂 Știi că așa vă numesc eu, cu mare drag, pe toți foștii mei elevi eminenți din anii când eram „colegi”, la Școala 5 „Gala Galaction” din Mangalia” – prof. Traian Lupu.
Leila Abduraman: La mulți ani! Felicitări, domnul Lupu si succes în continuare!
Raducu Cezara: Mulțumim şi felicitări, Mangalia News!
Redacția Mangalia News: Tuturor celor care ne-au adresat mesaje pe rețelele de socializare, la aniversarea duzinei de ani ai publicației Mangalia News, le mulțumim călduros și le dorim sănătate deplină și nenumărate bucurii, alături de cei dragi! Ținem aproape, în continuare! Adresa de e-mail a redacției este aceeași: [email protected]


Mangalia News, 24.02.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply