Anișoara Laura Mustețiu, Sydney, Australia: „Ați fost și sunteți o sursă de informare constantă, dar și de încredere, pentru românii din țară și din străinătate”

0
526
Bună dimineața, din Sydney!
Felicitări, echipei de redacție a cotidianului Mangalia News! Vă felicit din inimă, pentru cei doisprezece ani de activitate dedicată și pasionată în domeniul jurnalismului. Ați fost și sunteți o sursă de informare constantă, dar și de încredere pentru românii din țară și străinătate. Pe parcursul acestor ani, ați demonstrat profesionalism, dedicare și integritate, aducând în prim plan subiecte relevante și acoperind evenimentele, fie locale, naționale sau internaționale, cu acuratețe și imparțialitate.
Vă doresc să continuați să inspirați, să informați și să influențați în bine oamenii, să vă mențineți standardele înalte, să vă bucurați de fiecare reușită în frumosul și uneori anevoiosul drum editorial.
La mulți ani! Să sărbătoriți această aniversare cu bucurie și mândrie pentru tot ceea ce ați realizat! Cu cele mai frumoase gânduri din Sydney, vă îmbrățișez, oameni frumoși!
Anișoara Laura Mustețiu, scriitoare și jurnalistă.

MN: Mulțumim, dragă Anișoara. Minunat Mesaj, de la o minunată și iubită „bănățancă în țoalele ei”, „rătăcită” tooocmai la antipozi, la fel ca și alți bănățeni aflați la mii de kilometri de „Cimișoara” noastră dragă… Ce mică-i, totuși, lumea! Și cum Unește Cel de Sus pe românii care simt românește, oriunde s-ar afla pe globul ăsta, care devine din ce în ce mai mic…
Vă recomandăm cu căldură volumele semnate de Anișoara Laura Mustețiu:


Mangalia News, 23.02.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply